• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Представете се с няколко думи

Статус
Заключена.
Искам да се науча

Здравейте,имам някакви знания но са ми малко и се надявам да науча повече
 
Здравейте

Казвам се Иво скоро ще навърша 50 години и обичам да майсторя какво ли не през свободното си време .Това включва и дърводелство .Тук се надявам да науча някои тънкости и да намеря нови идеи:kef:
 
Здрасти Иво! Знам, че тук ще намериш това, което търсиш. Може да питаш за всичко, което те интресува.

Приятно сърфиране на страниците на форума!
 
Здравейте-Не разбирам от дърводелство но ме влече този занаят. Гледам тук освен за плоскости има и доста полезни неща и за масивната дървесина.За пръв път срещам такъв форум който се занимава с изделия от масив.Надявам се да науча много работи от вас.Поздравления за хубавия форум.
 
Здравей, ако си се насочил към някоя програма, може да пуснеш тема в съответния раздел и да питаш каквото те интересува.
 
Здравейте. Имам малка горичка от Пауловния и проучвам какво може да се произведе от този интересен вид дървесина.
 
Здравейте!

Казвам се Милен и се занимавам професионално с дърводелство и мебелно производство от 10 години и повече.Ще се опитам да бъда полезен с каквото мога и се надявам да науча и нови неща.
 
Здравейте,не съм много добър с компютъра,но с чука и триона се справям от повече от 20г.Ще се радвам,ако мога да бъда полезен,а и да науча нещо ново.
 
Привет!

Казвам се Цвятко.Работя в областа на строително проектиране (конструкции).Интерисувам се от мебелни конструкции.
 
Не съм професионален мебелист. Реших да модернизирам кухнята в апартамента, в който живея още от социалистическо време, със соц. кухненските шкафове и т.н.. Поканих дизайнерска фирма, но скоро ги "изпъдих", защото ми предлагаха проекти само със стандартни модули, а аз търсех по-специфично решение на проектирането. Реших сам да си реша въпроса. Понеже съм компютърджия, първо започнах да търся CAD програма. Отдавна работя с ACAD, намерих един български plug-in (FUtils), но не можах да го подкарам. Така стана, че от многото програми, които открих и пробвах в Интернет, най-много ми се "ковна" PRO100. Отначало започнах с версия 4.42, а после минах на версия 5.20, инсталирана в Windows 8. Понеже видях, че има отделна тема за PRO100 5.2, ще продължа в тази тема.
 
Статус
Заключена.
Back
Горе