• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Представете се с няколко думи

Статус
Заключена.
здравейте, занимавам се с врати,мебели и заточване на инструменти.
 
Здрасти, добре дошъл! Екипа на форума ти пожелава ползатворни мигове на нашите страници.
 
Здравейте колеги,аз съм реставратор на мебели и изделия от дървесина,но също така се занимавам активно и със производство на нови мебели ,дървени конструкции ,декоростроене,патиниране , състаряване и всякакви ефектни покрития. Ще се радвам ако сме си взаимно полезни !
 
Добре дошъл във форума. Може да попиташ за всичко, което те интересува и съответно да публикуваш твои произведения. Ние от екипа помагаме с каквото можем и очакваме същото от потребителите. Трябва да сме полезни един на друг.
 
Здравейте,и от мен. Казвам се Петър от доста време се занимавам с претапициране на мека мебел,понякога и с нова мебел.От скоро се мъча и да изработвам пчелни кошери за мен и близки познати общо взето това е за мен ,ако мога да съм полезен поне със съвет ще се радвам много.
 
Здравей, добре дошъл във форума! Вярвам, че ще бъдеш полезен за форума, както и форума за теб. Приятно пребиваване!
 
Здравейте,

тук съм за да чета ,а и да си спретна нещо сам.планирал съм да си направя едно навесче на вилата.Ще съм благодарен с идеите Ви и напътствията
 
Пусни си нова тема за навеса в раздела "Покривни конструкции" и питай каквото те интересува.
 
здравейте, по принцип професията ми е друга но ми харесва да сглобявам и човъркам нещо с дърво.Не съм много в час но мисля,че като чета форума ще получа ценни съвети и идеи от Вас знаещите
 
Разбирам нещо,но може би не всичко

Здравейте колеги,надявам се този форум с неговите раздели да е полезен за мен.
 
Статус
Заключена.
Back
Горе