• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Плъзгачи за чекмеджета

Когато са по тънки, подлагам парче кант и става.
Вариант е,но аз просто не ги купувам.Но,забравих да спомена,че говорех за ролковите водачи,които също много рядко се ползват.А каквито и телескопични (съчмени) водачи се вземат,няма да има проблем,обират доста голям луфт.
 
В Роси на всеки плъзгач има характеристика и монтажен чертеж. Предполагам че и другите фирми дават монтажните чертежи на предлаганите артикули.
 
Здравейте, ще използвам темата да попитам какви телескопични водачи бихте препоръчали за кухня. Като гледах Blum и Grass те имат само такива за скрит монтаж. Но пък удрям на камък, защото при тях страницата трябва да е 16мм което в България е крива дебелина.
Häfele доколкото видях имат такъв но той няма плавно прибиране. Та да попитам какво препоръчвате като марка? Засега съм се спрял FGV от балкан юг. Но видях и Bluware и donattes но понеже не ги знам как са някой който се е занимавал да каже. Или да препоръча някакви.
 
Използваш 18мм с фалц на 16мм и си готов
Блум предлагат заготовки на 16мм
 
И на мене това ми дойде като идея. Понеже са 2мм да взема да направя един фалц, колкото да влезне водача.
 
може и без фалц със страница max 19 мм
 
Видях ги тези, но не знам как е като качество. За Роси знам че някои неща са турски брандирани с Роси.
 
Някой работил ли е със сритите водачи QUADRO 25 HD С ОСИГУРИТЕЛ И SILENT SYSTEM 400ММ HETTICH? Цената им е 11,86 лв. което идва дори под цената на SIGMA на Роси за 13,45 лв. от линка по-горе.
Къде е уловката? И двата са с частично отваряне и плавно прибиране... 25 кг.. 400 мм.
Кой е по-добрия избор за водачи на комод - сачмени водачи с пълно изтегляне и плавно прибиране или QUADRO 25 HD, при които е частично отварянето? Цената е приблизително еднаква. Да... знам, че QUADRO 30 V6 е по-доброто попадение, но цената е Х 3 (36-40 лв.) и като се сложи за 4 чекмеджета става голяма разликата за кефа пълно изтегляне.

FGV 010866 са под 20 лв. което можеби е алтернативата на QUADRO 30 V6. FGV добро ли е като качество?
Благодаря Ви предварително!
 
Back
Горе