• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Плъзгачи за чекмеджета

vision of life

Член на екипа
Приятели
Преводачи
Регистриран
9/3/12
Постове
5,051
Резултат от реакция
1,777
Местоположение
България
Най-често се използват обикновените плъзгачи за чекмеджета. Те са с различни размери, които са през 5 см. 30, 35, 40, 45 и т.н. Монтирането им става със шаблон, но може и без него. Използват се видии 3,5 х 18 мм.

Трябва да сте регистриран за да виждате прикачените изображения
 
Някой знае ли откъде може да се намерят механизми за чекмеджета на фирма grass?
 
Ето може да намериш обков на grass?
 
Водачите за чекмеджета, също са много видове разновидности, размери и т.н. Те могат да биват с пълно или частично изтегляне, с Блумоушън,без или за Тип-он /по-известен като ПУШ/, могат да са с метални царги, и за дървена кутия. с различна товароносимост и т.н. Монтажите могат да са както посредством пробивна машина и или шаблон, така и на ръка по схема. Блум имат доста опит и предимство при последния вариант.
 
колеги, някой да знае кой е този водач за чекмеджета на Хетих за дървена кутия, който е пълно изтегляне и струва около 15 20 лева.
 
Със пълно изтегляне за ПДЧ кутия Quadro 30кг-280мм-37,02лв/500мм-39,22лв на цени около 12,70/14,90лв са със частично изтегляне/Quadro25/IW20Silent SystemGVP
 
аха,ясно. щот някой ме бе учудил и стреснал, заявявайки ми че Хетих имат такъв водач пълно с плавно на цената на Блум-ския с частично. Но уви, явно има грешка. Това е цена с ДДС нали? А като гледам пратените от теб цени, излиза че тандема с фиксатор на Блум пълно изтегляне е даже малко по-евтин, за сметка на даже по добро плавно затваряне и в никакъв случай по лошо качество на изработка.
Благодаря!
 
първите цени са за крайни клиенти аз нас -25% а вторите са за нас просто ги преписвах от различни ценови листи /със ДДС са/
 
при такива цени, мисля че няма да сгрешиш ако пробваш и Блумските - Тандем с фиксатор, мисля че ще останеш доволен.
 
кои са най- добрите водачи за чекмеджета
 
Back
Горе