• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Какви мебелни панти да избера?

  • Автор на темата jabata
  • Започната на

jabata

Редовни
Регистриран
15/11/19
Постове
34
Резултат от реакция
12
Местоположение
София
Здравейте,
пускам нова тема, понеже не успях да намеря съществуваща. Става въпрос, за мебелни панти, и по-специално как са като качество. На пазара има най-различни. След като се порових успях да филтрирам много от производителите...Но пак останах няколко....
Това което намирам са FGV (водят се италиянски), Grass, Hettich, Haefelle и други.
Това което ме интересува как са като качество. FGV са два пъти по-евтини от другите.... В балкан Юг ми ги хвалиха, колко са добри и как всички купуват такива... Но бих искал да попитам дали наистина е така. Или по-точно струва ли си разликата в парите да даде човек два пъти повече за Grass, Hettich и т.н. или да си взема FGV. Интересува ме варианта с плавно затваряне.
 
Марковите панти си заслужават парите и са доста по-качествени от такива с "измислени" имена. Няма да си дадеш парите напразно.
 
Ако трябва да са с плавно, и аз съм за марковите...
 
Марковите панти си заслужават парите и са доста по-качествени от такива с "измислени" имена. Няма да си дадеш парите напразно.
Е това ме интересуваше. Опитах се да потърся информация за тези измислени панти, но освен от български търговци не намерих. Единствено за FGV намерих оскъдна информация. Явно са поредните ментета препакетирани в Италия, брандирани с някакво име което звучи на италиянски.
 
Аз съм доволен от Blum. Ако имаш възможмост ползвай марковите.
 
За протокола, аз вече се оправих. Купих на Hettich защото не ми се обикаляше да търся на Blum. Но съм доволен от избора. Самите панти много лесно се настройват. Просто струват си парите пантите, и не съжалявам че ги взех.
 
Здравейте, аз от години ползвам панти на DTC (продават ги ИВ-ЕЛ на Военна Рампа и в Чепинци) и не съм имал повече от 2 дефектни за вече 7-8 години. Водачите им също са много хубави.
 
Какво ви е мнението за пантти semet?
 
Има панти SAMET, но Semet не съм чувал.
 
Извинете за грешката точно за за тези панти SAMET става въпрос.
 
Back
Горе