• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

KitchenDraw

Прочетете , за да разберете как да изтриете програмата.
 
и аз да питам нещо - ами така както сте добавили часове вече не става ли?щото при мен 5 версия си работи, нищо че вече има много по нови версии.
така че ако 4,5 не става в 5 би трябвало да се отварят проектите ви.може да качите някои от тях и аз като се прибера довечера да видя отварят ли се в 5 версия или не, въобще скоро не съм я и пускал тъкмо ще видя дали още работи.
 
Много хора се оплакват че и 5-а версия си нулира часовете и вади съобщение за излязла по нова версия. Аз лично от години не се занимавам с тази програма и нямам наблюдения.
 
при мен 5 версия си работи на виртуалната машина.ако иска колежката да даде някоя сцена или проект за програмата от 4,5 версия ще видя на 5 как се отваря.
 
Здравейте казван се Влади и се интересувам как да си сваля и кракна Китчен дроу?
 
Прочети Kitchen Draw и ще ти се изяснят много работи.
 
Здравейте, разбрах как да импортвам разкрой от КD в Optimik но ги взима само от KITCHEN TUTORIAL Та въпроса ми е някой има и представа как да създаваме шкафове в тази директория? или да се заредят каталози за тази директория?
 
Кичен туториал е единия от каталозите на програмата и е един от малкото в който има записани детайлите на всеки шкаф.Затова и излизат.Или трябва да търсите друг каталог с детайли или да добавите към вашия каталог за всеки шкаф и детайлите.Ама последното не е много лесно за правене и затова и много хора не вадят директно файлове от кд в оптимик.На вас списъка с детайли харесва ли ви и върши ли ви работа?Имам предвид материала и конструкцията въведена в кд върши ли ви работа?
 
Да допълня с едно предложение:щом ползвате Оптимик и софтуер за проектиране без списък на детайлите като КД то може да използвате по пълноценно самия оптимик.В него има възможност за създаване на база с различни шкафове и оттам се прехвърлят лесно в работния разкрой на оптимик.Така че ползвайте КД само за проект а пълноценно оптимик за разкрой.
 
Здравейте колеги,
Напоследък имам проблем с КД5. След като го инсталирам, излекувам, и се опитам да заредя допълнителни часове ми излиза съобщение "typin error". Това става на компове с Вин10. Някой от вас имал ли е подобен проблем и имате ли решение за него?
Предварително благодаря!
 
Back
Горе