• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

KitchenDraw 6

КД не вади коректен сшисък на детайлите, защото малко каталози имат написани детайлите за разкрой, а и конструкцията на шкафовете е различна. Тук колега беше дал хубав бг каталог, пробвай го. Колкото до обков, такъв в тази програма няма. Трябва да покзваш и други програми или ръчно. КД е добра пред клиента да направиш кухнята, да покажеш различни цветове и варианти. После колко плочи ще трябват, обков въобще себестойност на проекта се смята другаде.
 
Идеята е да планираме кухнята в детайли
Да всеки си мисли, че като има софтуер ще може да се справи. заповядайте нужният ви софтуер. С нетърпение чакам да видя процеса на изработка.
 
Е точно IMOS ли?
 
Какво излиза - че в дигиталната ера и в толкова стандартизираните рамки за кухня в моя случай няма по практичен и бърз вариант от това да хващам молива и да чертая?..
 
Може да пробваш Pro 100 v.5.20.
 
който търси намира
 
В този дигитализиран век аз лично бих отишъл на зъболекар за да ми направи пломба.
 
Какво излиза - че в дигиталната ера и в толкова стандартизираните рамки за кухня в моя случай няма по практичен и бърз вариант от това да хващам молива и да чертая?.
Искате, хем да визуализирате, хем да конструирате и даже да разкроите, пък и схематизирани чертежи да изкарате. Това са доста длъжности като професии.!!! А щом казвате ,че са стандартизирани кухните, защо не си вземете като модули от магазините явно ще ви паснат.:ok:А държите да ги конструирате.:neutral:
 
Благодаря за ценните и полезни коментари! Не се притеснявайте, няма да ви взема професията
 
Back
Горе