• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

b CAD мебель

vision of life

Член на екипа
Приятели
Преводачи
Регистриран
9/3/12
Постове
5,051
Резултат от реакция
1,777
Местоположение
България

bCAD Мебел
— това е програма за автоматизиране на проектирането на корпусна мебел.
Всички етапи от производството: дизайн на мебели, конструирането на мебели, технологическата подготовка за производство на мебелите, а така и дизайна на обзавеждането на офиси и домове заедно с мебелите и избор на мебели в мебелните магазини — това са задачи,за решението на които с успех може да се използва bCAD Мебел.
bCAD Мебел ще ви помогне да проектирате и направите кухненска и офис мебел,различни шкафове, етажерки, търговско оборудване, бар плотове, при това е възможна работа едновременно с няколко проекти, обединение на моделите в един проект, поставяне на създадените модели по стаите на офиса или дома.
bCAD Мебел позволява ефективно да се използват машините и оборудването за производството на мебели (работните чертежи и карти за разкроя се генерират автоматично).
Основната идея на пакета е проста — проектанта работи с обемен модел на изделието, събирайки го от отделни детайли и от готови блокове, или се модифицират вече готови проекти, променяйки габаритите им и разположението на елементите под нуждите на клиента. В последния случай новия комплект кухненска мебел, например, може да бъде създаден буквално за няколко минути, ако разбира се проектите не се различават много (замяната на обкова, материала, цвета и изменението на размерите на моделите става автоматично). При това ще бъде създадено не само добре изглеждащо изображение,но и работни чертежи,калкулация на разходите,спецификация на необходимите материали.
Технически погледнато bCAD Мебел представлява универсален графически редактор bCAD, снабден с комплект от допълнителни специализирани команди за ускоряване и улеснения проектирането на корпусна мебел от ПДЧ, а наличието на профили и до създаване на изделия от дървесина.
В списъка на допълнителните приложения: инструменти за бързо създаване на стандартни правоъгълни, фигурни и огънати детайли, работа с обков, за създаване на шкафове, инструменти за автоматично създаване на работни чертежи, спецификации, себестойност и карти за разкроя на листовите материали. В bCAD Мебел влиза и обширна библиотека готови проекти.
 
Последна промяна:
Има ли някаква съвместимост с Kitchen Draw 6 или 6.5?
 
b-cad си е програма за проектиране на мебели и изделия от масивна дървесина с доста по-големи възможности от Kitchen Draw. За каква съвместимост питаш?
 
Back
Горе