• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Уреди от Лекс груп.

toshetozaz

Специалисти
Регистриран
29/11/16
Постове
133
Резултат от реакция
60
Местоположение
София
Забелязвам на две три места при хора,които са си поръчвали кухни ,че уредите са Eurolux и Lino.Като цяло,като им гледам цените не са от най-евтини.
Примерно гледам на Фагор и Тека има постоянно промоции и цените са по-добри.Питането е към вас,които се занимавате с кухни профисионално на какво се дължи това?
Уредите са читави?
Сервиза и гаранцията за читави?
Или като вземеш всичко от там дават прилична отстъпка,защото Лекс груп предлагат и мивки,батерии,хладилници и т.н.?
Моля изкажете вашето мнение или предположения,ако не сте имали допир до тези уреди.
 
То през годините се сменят доста електро фирми. Едни са по електро магазините, други в хипер магазините и трети в мебелните магазини. Едни клиенти се опаричват и почват да гледат към АЕГ други към Миеле и тн. Фагор и Тека за доста домакинства са не познати, но за тях примерно е фирмата Мулинекс. Така ,че за мен е доста конфузна ситуацията, когато ме питат за съвет за електро уреди.
 
Според мен се дължи на сътрудничество между мебелните и фирмите за електроуреди.
Аз не се меся в избора на електроуреди на клиентите.
 
Според мен се дължи на сътрудничество между мебелните и фирмите за електроуреди.
Аз не се меся в избора на електроуреди на клиентите.
И аз си мисля,че се дължи на това.
Значи вие не препоръчвате уреди на клиентите?Пращате го да си избира и купи и вие само ги вграждате?
 
Говорих с едно момче с такива уреди.Той е ерганче и не разбира от печки и т.н.Питам го аз ,как си избра такива уреди?Той ми каза така цитирам по спомен:
''Хората,които ми правиха кухнята ме питаха дали имам уреди.Аз им казах че нямам.Те ми казаха,че работят с тези уреди имали голяма гаранция и да не се притеснявам,че не съм ги чувал.Дадоха ми цена и като ми казаха,че ще ми направят и 20% отстъпка и се съгласих''
Излиза,че отстъпка е магическата думичка :) .
 
Ами днешно време отстъпката е голяма работа. Хората нямат пари. Аз наскоро си правих кухня трябваше да закупя всичко. Фурна, котлон, аспиратор, мивка, смесител. Мивката и смеситела ги закупих от Вето. За мивката ми свалиха 80лв от цената а за смеситела 40лв и ми подариха бамбукова дъска за покриване. Аз лично съм доволен от Вето. За мивка каква гаранция каво да и стане?
А пък относно днешните сервизи... Наистина по - добре да не се стига до там, било то гаранционно или извън гаранционно. На колега му поискаха около 40 лв за смяна на реотан на фурна в гаранция, който струва 20 лева на магазина, защото посещението се заплащало и не знам си още какво се заплащало, ама смяната и чарка било без пари. Ади Името на сервиза за сега да го оставим.
 
Работя с лекс груп от около година на въпроса защо те ,ами имат прекрасна мострена зала, адекватен сервиз ,момчетата знаят какво продават и като отида с клиент му обясняват каквото трябва.Големи гаранциони срокове и не на последно място много коректни взаимоотношения клиент-търговец, отстъпките също не са за пренебрегванще.Относно качеството на уредите само времето ще покаже и без това останалите неща са или турски или румънски или китайски имам в предвид по достъпните като цени.
 
И тия са турски. Аз самия съм с такива уреди.......на кой му пука къде са произведени след като са сертифицирани. Леново купиха АВМ и какво, работят си. На човека дето зададе въпроса за тези уреди ...ще поясня че става въпрос за една и съща фирма производител, Фабер. Разликата е в ценовия клас. Т.е. Фабер-висок, Еуролукс-среден, Лино-нисък клас
 
Фабер правят само аспиратори, същите аспиратори са и с логото евролукс, другите им уреди до преди 2-3 години се правеха и в Италия (по-скъпите) от нарди, Миналата година смениха дизайна на фурните и с ориентираха към производител в Турция, в този завод се правело и тека и кой знае още колко марки. Вчера монтирах един аспиратор на фабер с лепенка мейд ин Турке. В нас съм техни уреди, взех заради гаранцията (5 години) и заради мобилния сервиз, щот живея в малък град и яко закарам някои уред до Пловдив ще ми отнеме един ден.
Инак всичко вече е на късмет.
 
Back
Горе