• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Разкрой в КД5?

Л.П.П.

Потребители
Регистриран
27/12/21
Постове
18
Резултат от реакция
17
Местоположение
Плевен
Здравейте,
Опитвам се да си създам каталог в КД5. Общо взето се справих донякъде, но желая да си вкарам елементите за разкрой. В Kitchen tutorial са направени нещата, но само с гледане оттам нещо не мога да се справя понеже е прекалено усложнен. Някой може ли да сподели по-конкретизирано инфо по въпроса.Напр. как да се казва раздела за разкрой, в кои таблици се добавят детайлите и други специфични неща.
Също би ми било полезно някакво пълно ръководство за Mobiscript, защото намерените из нет-а са доста постни. Предварително благодаря.
 
Последна промяна:
Тук във форума има един бг каталог, колега го беше дал преди време.Използвай го, виж как и какво е добавил.Може и моето ръководство да видиш, мисля че бях писал по въпроса.Ама много работа си отваряш....
 
Доколкото виждам каталога на колегата е за по-нова версия на кичъна, плюс това май е защитен от отваряне. По ръководството правя всичко стъпка по стъпка, както е в примера и не се получава - като ида на Bill of material няма никой :(
 
В кичън туториала гледай къде са детайлите и го използвай за база. В него си добавяй шкафове, текстури, елементи и квото ти трябва. Нямам работеща инсталирана сега и не мога да кажа повече, ама доста работа ше имаш с тия скриптове там. Коя програма ползваш за разкрой?
 
Cutting3 ползвам. Гледам в Kitchen tutorial но доста от командите ги няма описани в ръководствата за какво са :(
 
Back
Горе