• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Представете се с няколко думи (продължение)

  • Автор на темата Neo
  • Започната на
Разкажете повече за вашата фирма- какви мебели правите,с какви машини разполагате,как и с какво проектирате мебелите какви материали и обков ползвате и т.н.
 
Здравейте, казвам се Митко и съм от Димитровград. С мебели се занимавам от 10 години. Основно с индивидуални проекти. Разглеждам форума от около година но чак сега се престраших да пиша. Радвам се че има български форум с толкова много полезна информация за проектирането и производството на мебели.
 
Здравейте,казвам се Мартин,от гр.София съм.Професията ми е монтажист на интериорни и входни врати.От доста време проявявам интерес към мебелите и мисля,че сега дойде момента в който да направя първият си проект.
 
Здравейте , казвам се Иван от София. Мебелите , дървото, пластмаса и желязото са ми хоби . Вманиачен съм на тема инструменти , купувам всякакви за мойта работилница " лаборатория :b070: " форумът доста ми допадна и смятам че взаимно ще се обогатим ..
 
Здравейте, казвам се Ива и съм от Варна. Допада ми сама да си измисля мебелите от които имам нужда. За мен е важно първо да са удобни, практични и след това красиви. Търся винаги нещо нестандартно:-)
 
Здравейте! Любомир,от Раднево, приятно ми е! До момента съм се занимавал с ... кукленски мебели:rofl:, единствен клиент- щерката. Имам обаче желанието и за някои пълноразмерни, и ей ме на - при вас! Миньор съм по професия, с разнопосочни интереси.Мебелистиката винаги ми е била интересна, та да видим до къде ще я докараме. Засега със здраве!
 
Здравейте! Аз също съм нов в този форум. Предстои ми проектиране на кухня и ще се раздвам ако мога да ползвам опита от този форум за направа на проекта.
 
Последна промяна:
Здравейте! Казвам се Иван и съм от София. Предстои ми проектиране на кухня. Надявам се да се справя с Ваша помощ.

Може ли да ми кажете коя програма е по-интиутивна и по-добра - KD или pro100?
 
Последна промяна направена от Модератор:
Здравейте, разгледайте тази .
KitchenDraw трудно се активира и не си заслужава усилията. По-добре се насочете към Pro 100.
 
Back
Горе