• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Настройка на Базис 8 и създаване на библиотека за програмата

Не виждаш ли линка?
 
Последна промяна направена от Модератор:
Да виждам ги на предишния линк имаше само руските модули,този модул,който е редактиран от тебе липсваше. Предлагам пантите на 80мм да поставим от горе и от долу.Въпрос за канта- на всякаде един и същ кант ли ще използваме? Няма ли да е за корпуса един,за вратата друг кант?
 
Канта е бял пвц за корпуса и калвадос за вратата.по 1 мм са.при теб не е ли така???
 
Извинявай заблудих се от цвета на канта по страниците.Бял е бил по описание.Добре почвам с библиотеките.Нищо не каза за обкова и за поставянето на дръжките.Съгласен ли си с моето предложение?
 
да, редактирам шкафа даже.виж го после пак там, ще го заместя
 
сложих го.има визуален проблем, който ме дразни. заради 1мм кант на дъното отстрани дето е кантирано базис в изглед отпред го дава с 1 мм по широко и оттам стои по широко.аз не съм дал да се подрязва и затова стои така.кво мислиш по въпроса? в изглед отпред с размер съм ти дал да го видиш къде е...а настройки на вратите са това - по 2 мм отвсякъде
 
тука са ти всички наши работи, оня линк беше към файла, а стария файл го изтрих. в папка долен ред са руските, в готови са мои и твои.

слагаме линковете така че не всички да ги виждат, все пак ще правим база за базис.който я иска да се включва.
а за 1мм отстрани е грозно.аз съм ги правил с меламин 0,45 за корпус и така не личи толкова, но вече 1 мм си личи.може да почнеме да го отчитаме тоя кант или само отстрани на дъното да слагаме бял пвц 0,5. какво мислите, колеги?
 
Последна промяна направена от Модератор:
Пак не ще.Да не би аз да имам проблеми?
 
Утре ще трябва да чертая една кухня за чужбина,монтажа няма да е от мен.И трябва сериозно да се схвана за работа.Тъкмо и ще имам готови модули за долен ред. Не искаш ли да направим един общ облак,няма да публикуваме линкове постоянно,но за целта ще ми трабва емайла ти на email.ru на ЛС можел да го пуснеш ако искаш.
 
Ами не знам що не го виждаш.моя мейл не мога да дам че там си събирам снимки,документи и друга лична информация.освен да направим нова поща в мейл.ру и получаваме 25 гб облак.
А сега?
 
Последна промяна направена от Модератор:
Back
Горе