• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Фирми, предлагащи разкрой и кантиране

Неприятно .Решението е да играете с поголяма фуга.Ако не искат да ви направят на ново поръчката . В което много се съмнявам.
 
Да, така е, обаче има детайли, които не става само с фуга, например нощното шкафче -
Трябва да сте регистриран за да виждате изображенията


Също и чекмеджетата, ако ги намаля, гардероба е разделен на три и в първата и третата има по три чекмеджета, които, ако ги намаля, колкото е челото, следва да намалим и рафтовете и паспартуто и т.н.
 
Да голям проблем.Търсете си правата .
 
Да, този път ще си търсим правата. Не сме прехвърлили все още всички детайли, но са надрани жестоко, което управителя обеща да подменят, но това беше докато не дойде жена му. Да се жалваме в Космоса ни каза :a0142:
с
Трябва да сте регистриран за да виждате изображенията
 
Аз работя в такава фирма, рязане и кантиране.Ако има такива фрапантни случаи, хората си връщат детайли и са за наша сметка.
 
Не било железария там - така ми казаха. Скоро ще покажа как върви сглобяването на изделието с детайлите, които решихме да монтираме с компромиси, но може би трябва в друга тема...
 
но може би трябва в друга тема...

Създайте Нова тема в и там може да покажете всичко.
А може да опишете фирмата като некоректна ако желаете.
 
Последна промяна:
Хмм,странно.Въпросната фирма е с нова пакетна машина,може да имат проблем с кантиращата.Но доколкото виждам,потърпевшите имат проблеми с размерите.Пред фрезоването не ви засяга,единствено се дава размера без канта.Двете машини(циркуляр и кантиращата)са настроени за пред фрезофане.На всякъде е различно,според подрезвача.При нас е 3 десети.Или е в процес на настройване или зад клавиатурното устройство.
 
И аз си мислех, че предфрезоването не трябва да ме вълнува, никога не ни е вълнувало досега, но така обясни шефа им. Рязали сме многократно в М ТЕХ и никога не е имало никакви проблеми с фрезования и размери, но за съжаление сега работят само с фирми. Януари поръчвахме друга голяма поръчка в Йаф - отново всичко беше точно и дори сега щяхме да поръчваме там, но когато отидохме дезинфекцираха за хлебарки и др. и понеже много бързахме :sarcastic_hand: се озовахме в Джи и Ем...

Относно новата им машина нямам обяснение. Ако не бяхме видели, че имат такава, нямаше изобщо да поръчаме там да ни разкрояват.
 
Някой знае ли Роси на какъв софтуер правят разкроя?
 
Back
Горе