• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Представете се с няколко думи (продължение)

  • Автор на темата Neo
  • Започната на
Здравейте и от Пловдив! :)
 
Казвам се Вилизар и съм от София. Обичам дървото като изпълнявам хоби проектчета които съм видял или си измислям. Обожавам да работя с ръчни инструменти особено ако са и стари да речем рендета. Ползвам барака на село за работилница в която имам абрихт с възможност да става и на циркуляр. Фреза тип кухо длето, и др. Тук съм като да науча нещо. Поздрави.
 
Здравейте! Казвам се Николай и съм от Ямбол. Любител съм. Правя някои неща за мен и за приятели.
 
Здравейте,

Не помня дали се представих / ако да, се извинявам за повторението!

Казвам се Александра и съм интериорен § ландшафтен дизайнер от гр. София. Направихме цялостен ремонт с приятеля ми тази година в нас, вкл. кухня, сега следва стълбище, а после и библиотека за една приятелка.

Постваме видеа в инстаграм как вървят нещата, и с какво се сблъскваме. С интерес се учим както можем. Съветите ви са ни много ценни и благодарим предварително!
 
Здравейте!
Казвам се Иван от Плевен.Работя като електротехник в една фабрика на смени, през другото време работя в автосервиз като там се занимавам с газови уредби и ел. ремонти.Относно мебелите, правя някои елементарни неща за себе си.
 
Здравейте, казвам се Диян(акаунта е на жена ми) и съм мебелист. От Бургас съм и се занимавам с това професионално. Дълго време използвах кд 4.5 и сега се мъча да инсталирам 6.5 и да сложа прикачените във форума каталози. ( нямам още 10 поста така че се надявам ако има някоя добра душа да изпрати файловете към КД 6.5 на лично)
 
Последна промяна:
Здравейте, аз съм Михаил и съм начинаещ.
 
Back
Горе