• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Представете се с няколко думи (продължение)

  • Автор на темата Neo
  • Започната на
Здравейте, казвам се Владимир, занимавам се с електроинсталации и автоматизация на дома (тип smart house). Имам намерението дамостоятелно да подменя обзавеждането на апартамента ми като сам си правя проектите и пак сам сглобявам мебелите. За сега чертая в autocad, но искам да се запозная и с други програмки (и за разкрой също).
Поздрави и лека вечер.
 
Здравейте. Казвам се Радослав... настоящата ми професия е в ИТ сферата иначе... съм се занимавал и с металообработка в машинно производство. Шлосер и заварчик. Отделно от това имам безброй хобита, част от тях за работа с ръчички, част за работа с главичка... реставрирал съм автомобил, разни техники.
С мебелите не съм се занимавал сериозно, но ме влече - дървото ми харесва като материал, а и не е толкова жилаво и опако като метала. Може да прозвучи абсурдно, но не си падам по мебели от масив. Не знам защо, просто вътрешно не ме влече. Бих се хванал да си направя собствени мебели от ПДЧ, затова и съм тук. Склонен съм да инвестирам известна сума за инструменти, с цел да си начеша крастата, немалка част така или иначе вече имам - винтоверти, зеге, малко ръчно циркулярче, такер, стойки... единствено ме притеснява момента с проектирането и разкроя, там ми е неизвестно - работил съм със солидуъркс и си беше доста сериозно предизвикателство, въпреки че имам доста опит с най-различни програми.
 
Здравейте, аз съм Михаил от Стара Загора. Занимавам се с пътно строителство, като съответно това съм и завършил. Дипломирах се през лятото на 2017 година в УАСГ гр. София. Работя по специалността си в гр. Стара Загора. Обичам да уча нови неща и след като случайно попаднах в този форум смятам и да се позадържа с цел да обогатя знанията си :).
 
Здравейте, в бизнеса с мебелното производство и конструирането съм от 18 години, 8 в София 7 в Англия и последните 3 в GCC.
 
Здравейте. Казвам се Иван Йовчев от София. По професия съм зъболекар, но хобито ми сега е дървообработка. Обзаведох малка хоби работилница и вече имам почти всички видове машини ( повечето са хоби вариант, но имам и няколко професионални ). Скоро си купих и CNC Router с работна повърхност 500/ 320 мм. Използвам Vectric Aspire и Mach3 за рутера. Жена ми е много доволна , че мога да и направя каквото си поиска за къщата. Станах клошар на дървен материал, видя ли някъде да изхвърлят дървен материал, аз го прибирам.
 
Здравейте аз съм Skiparata отчаян интроверт с хоби дърводелско, и много въпроси ... затова съм тук.
 
Здравейте!
Аз съм Иво. От София съм. По профеия съм автодиагностик. Имам автосервиз но
мебелите са ми като хоби и не спирам да се занимавам с тех.
 
Здравейте.
Казвам се Пламен. От гр. Пловдив съм и производството на мебели ми е хоби. По професия съм машинен инжинер и работя като конструктор в една машиностроителна фирма. Мога да работя на solid edge, но това е програма основно за машиностроенето. Бих искал да се науча да работя с някоя специализирана програма за визоализация и разкрой при мебелното производство. Моля, препоръчайте ми коя програма да си сваля за да си я сваля и да започна да се обучавам. Благодаря предварително. Надявам се че тук ще мога да науча много тънкости в този занаят и да се осъвършенствам.
 
В раздела има много програми. Също така сме сравнявали възможностите на някои от тях.
 
Здравейте, Аз съм Георги имам фирма за мебели. Моля, препоръчайте ми коя програма да си сваля за да си я сваля и да започна да се обучавам. Благодаря предварително.
 
Back
Горе