• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

С какъв телефон започнахте и с какъв сте сега

Здравейте, аз започнах за кратко със Siemens c36 като няма какво да кажа за него, защото той ставаше единствено за разговори. След това преминах на Sony Ericsson k700 ползвах го доста години като за времето си телефона беше супер. Правеше хубави снимки, видеата бяха на ниво, звукът от говорители също беше много добър, но като всички други модификации на Sony с джойстик и на този джойстика му издаваше на моменти багажа и се налагаше ремонт. След това преминах на Nokia 6233 заради изключително мощните и говорители тогава модата беше докато се разкарваш или си с приятели да пускаш музика от телефона за това го и взех. Снимките, които правеше този телефон бяха много хубави по онова време. Все още го пазя, но след като го бях дал за ползване от приятел след това ми го върна не работещ. След това си взех първия смартфон, които беше HTC Sensation XE като към него получих подарък слушалки Beats by Dre, и двата продукта бяха уникални. Все пак това бяха едни от първите смартфони доколкото ми е известно, качеството беше супер, но както повечето знаем качеството при смартфоните е за 2 - 3 години.... След две години ползване на този телефон си взех Samsung Galaxy S4, това се случи през 2013 година. Него го използвах до преди 1 месец. Това е телефона, в който се влюбих и бих си го купил пак, като за мен това е най-добрата S-ка от S серията на Samsung. Този телефон без никакви протектори освен едно фолио на екрана ме изкара 6 години като единственото нещо, което спря да работи беше предната камера. Телефона все още върви камерата му е прекрасна и има много опции, които през 2013 бяха иновация в смартфоните, дори и днес много от смартфоните ги нямат. За бързината след 6 години ползване си беше доста добра. Замених го с един Iphone 6s. Като абсолютен противник на Apple ми беше много трудно да се разделя със Samsunga - си, но няма какво да се лъжем, както знаем всички хардуерно Android телефоните са трепач, но самият Android като софтуер е чист боклук в сравнение с iOS, в което се убедих и лично. Iphon-а, с който съм в момента е истински бегач в сравнение със Samsunga, като хардуер е по-зле от Samsunga, но върви много много по-добре и по-бързо. Iphon-a е закупен преди 4 години и върви отлично. Аз лично не харесвам самата марка Apple заради изкуствено надутите цени, но няма спор, че софтуера им е отличен, а Android в сравнение с него е като трабант срещу мерцедес. Мислих си, че никога няма да заменя Android с iOS, но след като го направих след толкова години дърпане едвали ще се върна пак на Android. И все пак бих направил едно изключение за Samsung Galaxy S4 :tonguewag:.

Трябва да сте регистриран за да виждате прикачените изображения
Трябва да сте регистриран за да виждате прикачените изображения
Трябва да сте регистриран за да виждате прикачените изображения
Трябва да сте регистриран за да виждате прикачените изображения
Трябва да сте регистриран за да виждате прикачените изображения
Трябва да сте регистриран за да виждате прикачените изображения
 
Последна промяна:
Siemens A50 Iphone 6s
 
Аз започнах с nokia 7110, сега съм с Elephone P9000. От 2016 съм с него не съм имал никакви проблеми.
 
Започнах с моторола ц180 един голям с антена сега съм с айфон 7
 
Началото бе с Ericsson 2618 през 2001 г. После Ериксон К700i. След това Nokia 6700. Минах през HTC One mini смартфон. И днес съм с iPhone 8. Обаче номерът си е все същия вече 20 години.
 
Ха, ха. Върнахте ме много назад. Първия ми телефон беше Philips Ozeo. Уникална машинка за времето си. След почти тригодишна употреба все още изглеждаше като нов, без износване и деруги по корпуса. После Самсунг А100 сгъваем с капаче и две батерии. Аз имах 4 батерии, сменях ги като пълнители☺️. Следващия беше LG К500 май. Шоколадчето. После минах на нокии разни. Първи смартфон пак LG. Вярно другарче ми беше доста време. Сега съм с вече ретро Ксиоми редми. Време му е за подмяна. Ама само телевизори на пазара. Зорлем ме бутат към Sките на Айфон.
 
Къде ме върна бре човек. Назад в 1998. Първия ми телефон беше Siemens C10D, една малка червена тухла. Тогава много бързо сдаде багажа, и го смених с Mitshubischi Trium Galaxy, Там някъде имах много за кратко един Philips, който не ставаше за употреба. След това се сдобих с един Ericsson T65, който след 5 години вярна служба оттаде почит на един Т630, който служеше вярно близо 5 години. И го смених с един Ericsson W нещо си метален, с уокмен, и много здрав. Него го таралянках няколко години, и го смених вече със смърфофон. Samsung XCover3, и той служи вярно 4 години и безброй падания...когато го смених с Xiomi.....
От всичките най-отвратителния е Xiomi.....А най-добрия Т65. Там забравях къде съм си оставил зарядното. Държеше по 10 дена. А сега с тези пръчкофони, го зареждам всеки 5 дена....без да цъкам. Влезна ли в нета, за 1 ден е заминал.
 
Back
Горе