• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Ремонт на матрак

  • Автор на темата s3f56d
  • Започната на
Много умно,Додо
Ако можех да си взема само обувки нямаше да питам тука.
 
Що бе аз съм взимал....
 
Само обувки си вземал? Вземи и за мене.
 
Попови пласт от Пловдив ги изработват.
Мисля че ги бях гледал в каталога и на hafele или hettich преди време.Дано попови пласт продават на дребно че ми трябват 20-30 бр.
 
Може да пробваш и да питаш в Балкан Юг.Предлагат рамки от някаква хасковска фирма,но не знам дали имат и части.Иначе Геномакс би трябвало да ти свършат работа.
 
Намерих си,благодаря ви.
 
Мисля че трябва да прочетеш това. През колко години трябва да се сменят матраците?
 
Последна промяна направена от Модератор:
Кой да прочете през колко време се сменят матраците?
Ако е за мен писано на мен проблема ми беше с конструкцията на подматрачната рамка, някъде да съм питал за матрак? Отговаряте по темата.
 
Мисля че трябва да прочетеш това

То статията от линка си е чисто поръчкова на един от основните производители в България. В нея има директен линк към сайта и магазина на един от дистрибуторите. В такава статия може да напишат, че всяка година трябва да подменяме матраците.
Аз лично до сега не съм видял някой от производителите или дистрибуторите да посочват на своя сайт или в описанието на продуктите какъв живот имат...

Извинявам се за отклонението от темата.

По същество.
Скоро ще закупувам спални принадлежности включително и матраци.

Не ми е направило впечатление на някой от сайтовете да се предлагат резервни части и/или сервиз за подматрачни рамки и механизми за леглата.

Положителното е, че съществуват сайтове като този в които ползвателите да обменят информация и да си оказват взаимопомощ. И професионалисти да споделят за "подводни камъни" при избор на продукти.
 
Back
Горе