• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Разположение на кухненски шкафове в бокс

  • Автор на темата kobutan
  • Започната на
при това малко и тясно помещение не е ли по добре между хладилника и мивката да има шкаф. този на мивката може да е с глуха част, а може и другия шкаф да е.какво мислите вие, колеги?
 
Може по принцип но по добре да се даде някаква информация за разположението на тръбите за мивката за да може тя да се позиционира и по нея да се разпределят долните шкафове. Иначе е възможно.
 
Може да има ъглов шкаф без глухи части, с врати.
 
Също е вариант...
 
какъв шкаф имаш предвид? г образен?
 
Да, Г-образен и отваряне на вратите една след друга.

Трябва да сте регистриран за да виждате прикачените изображения
 
Последна промяна направена от Модератор:
батерията за водата е по средата на стената, на самата стена била монтирана върху фаянс - може и без гръбче.но клиента иска по нататък под мивката да сложи съдомиялна. не сега на първо време, а по натам когато реши. така че кухнята трябва да се направи така, че да се предвиди и място за съдомиялната.каква ще бъде не се знае и трябва да е около мивката.и сега кво правим, колеги?
 
Точно под мивката не може да има съдомиялна, защото коритото ще пречи. Отляво или отдясно на нея може да се сложи съдомиялна с 45см. широчина.
 
ами това е че отляво или отдясно трябва да се предвиди съдомиялна - за вграждане или не, колко широка и колко дълбока също не се знае.различни размери са, най добре е 60 ширина и 60 дълбочина да се предвиди, ама как да стане.питай за размера на мивката,та евентуално шкафа за мивка да видим колко ще е широк.....
май плота остава 60 и не може да се пипа заради съдомиялната.
 
Плота трябва да остане 60см. заради миялната. Дали ще е 60 или 45см. човека трябва да си реши.
 
Back
Горе