• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Прогрма за вадене размери на корпусна мебел

  • Автор на темата gentaco
  • Започната на

gentaco

Член на екипа
Глобални Модератори
Преводачи
Регистриран
19/11/13
Постове
1,560
Резултат от реакция
1,333
Местоположение
София
Иначе това ми е идеята за програмата. Засега само 3тата картинка може да се цъка и работи. В последствие ще се доразвива.
 

Прикачени файлове

  • RazmerChekmedjeDEMO.rar
    137.7 KB · Прегледи: 44
Да, така ще стане по функционална програмата.
Ще отдеял твоя пост и моя в нова тема за новата програма.
 
нещо картинките не отговарят на конструкцията,от КД ли са един колега миленк беше направил екселски файл за смятане на кухнески шкафове.вможе да го ползваш за основа
 
нещо картинките не отговарят на конструкцията,от КД ли са един колега миленк беше направил екселски файл за смятане на кухнески шкафове.вможе да го ползваш за основа
Картинките са от ПРО100 под аксонометрия и имат цел да се насочи потребителя от кой тип шкаф ще се оразмерява.
 
виж на колегата миленк екселския файл.ако може да стане програмата като него ще е супер. там имаш различни кухенски шкафове, въвеждаш размери и цъкаш на търсения шкаф.получаваш списък на детайлите му.вярно, трудно ще се направи програма за всички шкафове, а и доста неща има за уточняване - като например дебелина на канта трябва да се вземе, колко отстъп на рафтове от дъното и тавана, дъно и таван за мен са имената на детайлите и въобще трябва някакси да уеднаквим имената на детайлите. аз ги знам така - страници, дъно, рафт, делително дъно, таван, бленди, цокъл, гръб, врата, чело на чекмедже, а самите детайли на кутията на чекмеджето ги пиша като малко чело и страници на чекмедже.така че казвайте как да направиме имената на детайлите еднакви.
 
Делително дъно ( Междинно дъно), Делителна страница (междинна страница)
За чекмеджето ги пиша така Страница на чекмедже (водеща страница и разпонки)
 
Здравейте, понеже темата е заключена, пиша тук. Изгледах клипчето с демонстрацията на програмата на колегата Миленк и много ми хареса. Но когато свалих файла от там, не ми се отварят същите прозорци като от клипа. DOX файловете са неактивни и не мога да изтегля нищо. Искам да помоля, ако някой има тази програмка, да ми я изпрати:)
 
Back
Горе