• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Проблем с Optimik

  • Автор на темата drago
  • Започната на
Така е . Явно навремето съм го намерил с това наименование и така го знам. Доста години си работех с този ключ но откакто качих десетия прозорец не става, а и освен този който имам аз друг не намирам в безната. Ако имаш някой друг под рака може и да пробваме.
 
Здравейте отново,завръщането ми започна с проблем.Ползвах Оптимик,но сега съм с 10ка и там не тръгва.Някой разкроява ли на този Уин и с коя програма?Благодаря
 
Би трябвало да работи на десятката. Опитай да стартираш с десен бутон и стартиране като администратор. Ако не става стартирай в режим на съвместимост с по-стар Windows.
 
Би трябвало да работи на десятката. Опитай да стартираш с десен бутон и стартиране като администратор. Ако не става стартирай в режим на съвместимост с по-стар Windows.
Благодаря,изпробвано е вече.
 
Не разбрах тръгна или си пробвал и не иска ?
 
Не работи на 10.имаше версия на оптимик с кракнато ехе.него като сложиш работи.Ама и антивирусните много го харесват това кракнато ехе.
 
Windows 10 Pro 64 bit
Трябва да сте регистриран за да виждате прикачените изображения
 
Това с крака ли е или с лицензния файл? Ако е с лицензен може да я поделиш.
 
Сега проверих на вирустотал екзе файла. 18 от 66 го разпознават като заплаха, което не значи, че наистина е вирус. И регистраторите на Windows се разпознават като вируси, но той си работи нормално. Отделен въпрос, че има антовирусни които си реват за самочувствие .
 
Въпроса ми беше друг - ехе ли използваш да я направиш работеща или лицензен файл? Ако е ехе аз го имам.Имам и лицензни файлове, но с тях не работи на уиндос 10х64.
 
Back
Горе