• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Препоръки за компресор?

  • Автор на темата r4ptor
  • Започната на

r4ptor

Потребители
Регистриран
3/1/15
Постове
10
Резултат от реакция
0
Здравейте,
искам да си купя компресор. Ще се ползва основно за две неща - едното е с пистолета да издухвам и почиствам стърготините от работното място и евентуално за такер и коване на кламери и пирони. Аа и евентуално да ми напомпи гумите на колата и да боядисам нещо. Монофазен. Искам възможно най-евтиния и същевременно читав компресор. Какво трябва да гледам като данни, нямам никаква представа.
Сега, примерно гледам това:

става ли за моите цели? Ако някой има и по евтин вариянт няма да се разсърдя :)
Пиша темата тук, защото в раздела за инструменти не видях да има тема за компресори.
Предварително благодаря!
 
Този компресор ми се вижда добър и цената е приемлива. Може да разгледаш компресорите на " ", но те са по нискокачествени.
 
Вземай го ,няма да съжаляваш,ако не ти достига обема ,можеш да пркачиш допълнителна бутилка,но и така ще ти вътши работа ,иначе катто качество е дно от най добрите за тази цена ..
 
Благодаря ви за съветите. И аз мисля че трябва да е добър. Относно по нискокачествените от сорта на Rider, Einhel, Budget и т.н. не знам дали да им се доверя, дали има нещо което да им се счупи бързо. Има ли някой с по евтин и НЕмарков компресор, от който да е доволен?

ПП: въпреки че аз като разгледах, под 300 лв, освен райдера за 180, няма кой знае колко други, или ако има са към 250 и то за 50лв компромис мисля че няма смисъл...
 
Последна промяна направена от Модератор:
Нищо им няма и на компресорите райдер , ейнхел. Освен че са по -евтини почти не се различават по друго.
 
Back
Горе