• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Представете се с няколко думи (продължение)

  • Автор на темата Neo
  • Започната на
Здравейте, казвам се Мария и ми предстой обзавеждане на апартамент. Знам какво искам (кухня, гардероби и т.н.), но искам да си визуализирам идеите. За съжаление бюджета ми е ограничен и не мога да позвам дизайнерско студио. С надежда тук да ми препоръчате програма, на която мога да си начертая мебелите.
 
Здравейте,
Разгледайте Pro 100.
 
За съжаление бюджета ми е ограничен и не мога да позвам дизайнерско студио.
Здравейте:
Не ви трябва студио! Просото ви трябва мебелист или мебелна фирма. Всеки мебелист или мебелна фирма прави 3D проекти и в повечето случай са безплатни ,ако ви извършат услугата. То не е само да начертаете. С мебелен софтуер е трудничко. По-скоро нещо от сорта на Sweet Home 3D
 
Последна промяна:
Рядка комбинация между скучен шахматист и краен екстремист.
 
Здравейте на всички! Икономист съм, т.е любител в мебелистиката и вероятно ще съм по-скоро наблюдател във форума. Наскоро си купихме селска къща и ни предстоят доста неща. Искрено благодаря на всички, които така добронамерено споделят!
 
Здравейте,
Аз съм инженер по топлотехника, но профилира ми е хладилната техника. Харесва ми да правя разни неща с ръцете си, така че мебелизма не ме е подминал, естествено на любителско ниво. В свободното си време основно се занимавам с web-програмиране.
Форума е страхотен! Научих много интересни неща и реших да се присъединя към вас. В това място все още може да се види чисто човешкото споделяне и помощ. Вдъхновихте ме и също ще споделя с вас един проект, който започнах един вид да се реванширам за нещата, които научих от тук. Проста програмка за калкулиране на шкафове:
blog.nediko.info/examples/Kitchen_cabinet_calculator/Kitchen_cabinet_calculator-beta.002.zip
Ако има интерес, ще я доразвия.
 
Последна промяна:
Здравейте,
Казвам се Ангел. Поп ринцип не съм любител на "Направи си сам", но скоро наследих жилище, на което се наложи да направя колосален ремонт и цифрите ме притиснаха доста. Ще се наложи някои неща да направя сам , доколкото ми позволяват способностите. Основното, което ще се опитвам да правя сам е гардероби, скринове, тоалетки, нощни шкафчета.
 
Здравейте,
Казвам се Крум и по принцип съм далеч от тази дейност, но поради обзавеждане на новопридобито жилище, гледайки как професионалистите го правят, ми стана любопитен процеса от проектиране на мебели до сглобяване на крайното изделие.
 
Здравейте,
Казвам се Александър, занимавам се с мебели от повече от две декади, все не намирах време да разуча някоя програма за визуализация на проекти. Е, сега се спрях на Про100
 
Здравейте! Аз съм един от многото пенкелери в България. Правя ремонт на новозакупено жилище с помоща на знаещи и можещи люде в различни сайтове. Дойде време да се мисли за обзавеждането и смятам, че с ваша помощ ще успея да сътворя практични и здрави мебели. Имам основния арсенал от инструменти но откъм идеи и тънкости малко издишам .
 
Back
Горе