• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Представете се с няколко думи (продължение)

  • Автор на темата Neo
  • Започната на
Здравейте, казвам се Петър от Варна. На скоро си купих апартамент и трябва да си проектирам нова кухня. Преди доста време си правих първия проект на старата си кухня в KD, но сега мисля да пробвам на Pro100.
 
Здравейте казвам се Йордан от София. Занимавам се с мебели непрофесионално за удоволствие. Проектирам и изпълнявам кухни за приятели, за да разберат, че със собствени ръце могат да се справят.
 
Здравейте,
Петър съм от Варна. Форума, който сте създали е прекрасен. Мой познат се занимава с мебели и с цел да му помогна попаднах на форума и се радвам колко хора има, които помагат с всякакви въпроси.
 
Здравейте и от мене !
Аз съм Калпазанин - в буквален смисъл и в много голяма част от житейските си случки и начинания. Включително и напъните ми за мебелиране в къщи. Не възнамерявам за сега, да ги прехвърлям извън дома си. Основната причина да се включа във форума е по-голяма функционалност, след регистрация - снимки, линкове .. С други думи - възнамерявам повече да ви чета и по-малко да вземам думата.
Благодаря на всички , които имат ( или ще имат ) полезни публикации !
 
Здравейте, Мебелите са ми хоби и се наслаждавам на нещата, които сам съм направил.
Занимавам се с чиновническа дейност и се надявам тук да намирам помощ и съвети за хобито ми с мебелите.
 
Здравейте, аз съм Димитър.
Домашен майстор съм така да го кажа. Доставя ми удоволствие да правя най-различни неща включително и мебели.Случайно попаднах на този форум и съм много впечатлен от информацията която намирам тук.
 
Здравейте, казвам се Симеон. Имам специализирана фирма за производство на CNC рутери.
От 13 години се занимавам с това.
 
Последна промяна направена от Модератор:
Здравейте и от мен,
Най накрая се престраших да пиша във форума на професионалистите. Като гледам има бая какво да науча!
 
Здравейте,

Казвам се Димитър и съм от Благоевград. Хобито ми е да се занимавам с всякакви проекти и съм маниак на тема инструменти. От доста време имах предложение за съвместна работа във фирма за производство на мебели и най-накрая склоних. Та сега съм в процес на стартиране и с удоволствие чета всяка тема във форума. Прекрасно е, че има толкова много информация тук, както и толкова колеги, които да споделят. Ще се радвам за напред и аз да споделям по нещо.
 
Здравейте,
С известно закъснение да се представя и аз. Казвам се Любо. Роден съм и живея в София. По образование съм машинен инженер. Професията ми е свързана донякъде с образованието. Занимавам се с машини за картонени асептични опаковки за течни хранителни продукти, както и със самите опаковки.
 
Последна промяна направена от Модератор:
Back
Горе