• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Предложения относно форума

аз искам да виждам повече професионална информация, снимки от работния процес, защо не и видео.колеги, снимайте и записвайте видео, показвайте по често своите изделия,материали, обков и каквото ви прави впечатление.също и новите машини с цифрово управление, пакеторазкройващи циркуляри за да може и ние, които в момента сме далеч от меб.бизнес да сме в крак с новите тенденции...
 
Най горе със зелени букви пише Нови постове и колко поста в колко теми са написани. Като цъкнеш там и виждаш темите, в които са написани тези постове. Отдясно в блока има последни теми и последни постове.
Благодаря и извинете. Видях го и аз, ама вече бях пуснал поста...
 
Лично за мен,мисля,че трябва да се намалят изискванията към новите потребители.Мисля,че ще е достатъчно да се регистрират за да могат да виждат полезните линкове.А не да имат безмислени 30-50 поста.Повечко активност и да споделяме идеи,проекти и снимки.Колкото за видео,супер е,но малко ще е трудно,особено за хора в частния сектор.Знаете,че там те бързат да избутат поръчката и повече работят,отколкото снимат.Например аз снимам в края на обекта.Поздрави
 
Ако новите потребители наистина споделят повече идеи снимки и проекти, ще бъде много добре и за форума и ще натрупат и точки. Практически над 90% от потребителите търсят да извлачат нещо, а дори и не благодарят. Във форума има теми върху които се е трудил екипа на форума, а и други участници. И ние като потребители очакваме да научим нещо ново от другите. Днес ти се учиш, утре ще публикуваш нещо, а някой ше ти го вземе ей така, влиза и го взема. щото го мързи две думи да напише.
 
Напълно съм съгласен,знаем типичния българин на какво е способен.Просто дискутирам и търся тънката граница.Тоест нито редовните нито новодошлите да са ощетени по някакъв начин.
 
А не да имат безмислени 30-50 поста

Само в раздела CNC софтуер трябва да имаш 30 поста, за да изтеглиш даден софтуер. В другите раздели трябва да имаш 30 кредита и 5 - 10 пста, за да изтеглиш прикачен файл или да видиш скрит линк.
30 кредита се трупат за нула време. Ето един пример. Колежката agleya само днес е натрупала 74 кредита. Има такива форуми дето раздават всичко свободно и 99% от постовете им са "Благодаря за програмата". Ти ако влезеш в такъв форум, какво полезно ще прочетеш?
Това с ограниченията дето сме го направили е плод на няколко години наблюдения. Не е защото така ни харесва или пък да правим на пук на потребителите.
Това го правим с цел, да се събере ценна и полезна информация във форума.
А за недобросъвестните потребители ще има наказания. Трябва да има някакъв ред, за да вървят нещата.
 
Разбирам,че всичко се прави заради подобни индивиди,които си изброил,но не всички са такива,да краднат и да бягат.Точно в момента не ми идва нищо наум за предложение и нека да си остане така.Но да се мисли и нещо за повишаване на активността.Понякога се нуждаем от помощ,но активните и знаещи са броят на едната ми ръка.Поздрави и успех ви желая.
 
Като нов член да се включа и аз. Намерих сайта докато търсих една определена програма. Мисля, че идеята за публикациите и кредитите не е лоша. Все пак регистрираните тук са отделили немалко време и "интелектуални" средства , за информацията която споделят тук. Така че, мисля че е справедливо човек да отдели време, да проучи сайта и да сподели нещо и от себе си, преди да получи правото на достъп до всичко. Както и да участва поне относително активно, а не просто да влиза и да попива информацията. Мисля, че всеки от нас тук има какво да предложи.
P.S.: Надявам се натрупаните ми днес кредити да не се считат за спам, просто имах време да разгледам сайта и публикациите за програмите с които самата аз работя.
 
Back
Горе