• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Нова платформа за чекмеджета на Hettich: ArciTech

goroberto

Член на екипа
Приятели
Преводачи
Регистриран
31/3/12
Постове
3,597
Резултат от реакция
1,010
Местоположение
София
ArciTech бе развита, за да подкрепи производители на кухни в това да се усъвършенстват ориентирано към бъдещето от гледна точка на икономичността. Иновативната система за чекмеджета взема под внимание в своите многообразни характеристики досегашните и бъдещите дизайнерски и пазарни тенденции и със своя неповторим комфорт на движение, недостижимата за другите стабилност и широката програма на базата на една платформа е създадена за бъдещето.

Превъзходен комфорт на движение
Комфортът на движение на Actro-водача е впечатляващ: неповторимо лекият ход, стабилността и демпферирането образуват една перфектна система. Това се постига благодарение на единствения по рода си призмен принцип. При това геометрията на профилите се грижи за извънредната линейна стабилност. Синхронизираща система гарантира абсолютно равномерния ход на водещите шини една спрямо друга. Оптимално настроената система за демпфериране Silent System комбинира мекото затваряне на чекмеджетата с възможно най-високата товароносимост. Малките сили за издърпване повишават допълнително комфорта за потребителя на кухни.

Най-висока стабилност
Чекмеджетата с високо чело стават все по-високи и по-широки. Използват се тежки, широкоплощни чела. С водачи в три нива на товароносимост до 40, 60 и 80 кг при винаги едни и същи отвори на корпуса и челото ArciTech изпълнява днешните и бъдещите изисквания. Призменият принцип на Actro-водача се грижи за висока странична стабилност и ниски стойности на провисване.

Икономична платформена концепция
ArciTech платформената концепция дава възможност за бърза реакция на клиентските желания и пазарните тенденции, а перфектното диференциране между различни производствени програми за кухни гарантира ефективно и икономично производство. На базата на една единствена царга могат да се реализират чекмеджета с ниско и високо чело, с различна височина и дизайнерско оформление, така че да са изпълнени всички клиентски желания. Това е винаги възможно с цветовете бяло, сребристо и антрацит.

Благодарение на широкия стандартен асортимент с ArciTech могат да се реализират многобройни варианти: две височини на царгата, шест височини на гръбчетата, релинги, стоманени TopSides и DesignSides в две височини, както и една ниска височина на царгата и гръбчето за специални цели на приложение. При това всички елементи се комбинират един с друг.

Трябва да сте регистриран за да виждате прикачените изображения

С ArciTech е възможна диференциация между различните производствени програми за кухни при ефективни процеси, защото едва в края на производствения процес се решава за коя програма са предназначени мебелите. Затова допълнителни елементи като DesignSide могат да бъдат лесно интегрирани. Също така в шоурумите благодарение на платформената концепция могат бързо и просто да се покажат дизайнерски тенденции и различни варианти.

Свобода на дизайна
Със своя праволинеен и неподвластен на времето дизайн системата за чекмеджета ArciTech хармонично се вписва в кухните. Конструкцията на системата позволява, в допълнение към стандартните компоненти, персонализиран дизайн на чекмеджета с ниско и високо чело, така че първокласни производители на кухни да могат да използват ArciTech за абсолютното диференциране.

Ефективно производство
В седалището Кирхленгерн/Бюнде, Германия, бе оборудвано ново производствено хале за извънредно ефективно производство на чекмеджета. Нови технологии, гъвкава концепция за машини, както и кратко време за пренастройване гарантират бърза реакция на променящите се потребности.

 
Back
Горе