• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Механизъм за разтегателна маса

vision of life

Член на екипа
Приятели
Преводачи
Регистриран
9/3/12
Постове
5,051
Резултат от реакция
1,777
Местоположение
България
Здравейте.
Трябва ми обикновен механизъм за разтегателна маса 120/80 см. Може ли да ми препоръчате такъв който сте ползвали и е сносен.
 
Здравейте, търся механизъм за издърпване на кухненски плот ако фурната е вградена в колона над плота. Идеята да се ползва като дъска за рязане и други.
 
Здравейте, търся механизъм за издърпване на кухненски плот ако фурната е вградена в колона над плота. Идеята да се ползва като дъска за рязане и други.
Здравей,рових за такъв механизъм,но не открих нищо.Освен някаква скъпотия от 290лв на блум.Рядко съм слагал такъв плот,но когато кухнята е малка,се налага.Аз лично не си усложнявам живота и поставям телескопични/съчмени водачи.Върши същата работа.Ако открия снимките ще прикача за да се ориентирате.
 
Благодаря за отговора, наистина кухнята ще бъде малка и почти няма използваем плот и за това решението беше с издърпване. Аз също помислих за тези съчмени водачи, но нямам идея как бих захванал плота за тях без да се нарушава размера на плота в челната част. Идеята е челото на плота да си остане от край до край в колоната и механизма да се вгради.
 
... Идеята е челото на плота да си остане от край до край в колоната и механизма да се вгради.
Нещо не те разбрах... Можеш ли да качиш една скица на това което искаш да се получи, така ще можеш да получиш реалистични предложения.
 
Плота над фурната !
 

Прикачени файлове

  • Плот.jpg
    Плот.jpg
    193.9 KB · Прегледи: 21
Аз бих го направил с водачи Quadro StopControl 550 и едно лицева бленда пред плота за да изглежда като чекмедже. С тях при издърпване, плота ще е от страница до страница и водачите ще се виждат минимално
 
Благодаря за идеята, сега ще погледна какви са тези водачи.
 
Не знам дали няма да се сметне за реклама, но ето линк:
 

Прикачени файлове

  • Плот.jpg
    Плот.jpg
    123.1 KB · Прегледи: 11
Супер е като идея, но няма ли да бяга от линията на другия плот с тези 25мм. Трябва да го начертая за да видя как би изглеждало. Това, което си ми начертал е, да изрежа предната част на плота и отпред да хвана чело за чекмедже и да му сложа някаква дръжка.
 
Back
Горе