• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Мебели Виденов

  • Автор на темата deadman
  • Започната на
Аз за щастие нямах проблем с доставката - 30 дни - 30 дни. За качеството, какво да кажа. За тези пари толкова. За сега си харесвам мебелите, но се вижда разлика в качеството дори с други евтини марки. Надявам се наистина да не се разпадат, както казвате.
 
"Виденов" повече от 3 години работят с ПДЧ 15 мм !!!!! и това на сайта им в описанието на съответната мебел НЯМА ДА ВИДИТЕ ИЗОБЩО! Това е неподходящ материал за корпусна мебел каквато и да е тя като вид. Обковът за такъв вид ПДЧ също е слаб, а като прибавим и безумните им конструкции нещата стават апокалиптични. 15 мм дебело ПДЧ, но цената му е като на 18 мм. Не се залъгвайте изобщо за мебели от 15 или 16 мм ПДЧ, после ще купувате нови от 18 мм и по поръчка.
 
За всеки влак си има пътници.
 
За всеки влак си има пътници.
И тъй като тука не е място за ...., а да си помагаме - то подобни изрази са безмислица. Нещо по-професионално да ни кажете за "Мебели Виденов" можете ли? За машини, начин на производство, конструкции, цени и т.н. Ако ще пишем така за амбалаж - няма смисъл!
 
Е аз да не съм от фбр.И не виждам за какви безсмислици ми говориш.Има хора които могат да си позволят 1000лв за мебели а други 10-15000лв така че за всеки влак си има пътници.Дано вече си разбрал какво имам в предвид.
 
Човек трябва да знае какво да очаква срещу парите си и да е подготвен за това.
Преди около 3 години, когато трябваше много, ама много бързо да обзаведем новата спалня (чакахме третото дете), жена ми си хареса он-лайн мебели точно от Виденов. Знаете ги жените - всичко по цвят избират... А и да си кажа, масово продаваната от тях комбинация дъб-санома и бял гланц е много приятна за окото. Аз обаче знаех какво значи евтина мебел и предварително се подготвих с малко масивен дървен материал. Сглобихме с баща ми леглото, направихме отвътре една дървена конструкция, да подпира подматрачната рамка и да крепи конструкцията, и нещата заспаха! Вече 3 години не е мръднало леглото, а има сутрини когато и 3-те деца го използват като батут.
Иначе, без подобно подсилване, сексът категорично трябва да е забранен на техните спални :)

Трябва да сте регистриран за да виждате прикачените изображения
 
"Разочарованието от лошото качество трае много по-дълго от радостта за платената по-ниска цена."

Не знам на кого е тази мисъл, но е адски вярна.
 
Back
Горе