• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Магазин на Blum

stoynev11

Потребители
Регистриран
17/5/14
Постове
23
Резултат от реакция
3
Местоположение
Репу̀блика Бълга̀рия
Нека всеки които знае магазин в които се продават продуктите на Blum, да напише града и адреса.
 
За кой град ти трябва и интересува? Ти от кой град си? Русе, София, Пловдив, Варна, Плевен, Бургас, Габрово, Троян, Велинград, Кърджали, Стара Загора, и май и в Благоевград.

- - - - Обновено- - - - - -

В сайта на Рали-М има на заглавната страница адресите на всички представителства.
 
Хубаво е да се опишат градовете и магазините както каза автора на темата.
 
Генерално представителство е в София. Складова база в село Негован, магазин в София на ул.Мадрид. В Пловдив, Русе, Варна, Бургас, Велинград, Кърджали, Троян и Габрово са магазин плюс склад в едно. В Стара Загора е само магазин засега, В Плевен и Благоевград са Дистрибутори.
 
Аз сам от Перник , искам да разбера каде мога да отида и да видя мебелния обков и шаблоните за него.
 
и аз да питам онлайн пазаруване възможно ли е?например правиш проект с диналог, няколко шкафа например, слагаш авентоси и чекмеджета, получаваш спецификация на нужния обков и може ли да го поръчаш онлайн и да го получиш с куриер на еконт например с наложен платеж? така и колегите, където няма представителство ще могат да си пазаруват редовно и удобно.
 
това е опция на диналога. а дали е възможна към момента - ще проверя в понеделник и ще подпитам дали е възможно от диналога да се поръча директно обкова, на най близкия ни магазин. мисля че е възможно, просто аз не съм стигнал до там в разучаването на програмата все още. на перник най близко май идва софия, магазина е на улица мадрид. там е магазина на фирма РАЛИ-М която ни е нещо като официален партньор и първи дистрибутор. но дали има в магазина мостра не мога да ти кажа. по принцип трябва да има.
 
в допълнение на думите си по-горе искам да кажа следното- ние не сме онлайн магазин.ти пак си пазарувай често пъти то куриер, но при всички случай и положения е добре да си ходил и да ходиш до магазина. колегите трябва да познават клиентите си, и особено редовните. по този начин ходейки отвреме навреме поне, ти можеш да научаваш новостите, промените и т.н. а и да знаят на кого пращат. там на място могат да се уговорят отстъпките най добре, да получиш рекламни и помощни материали и т.н. е надявам се че колетите и ще те посещават поне отвреме навреме на място. а през повечето време пак пазарувай онлайн и по куриер.
 
Магазина на Блум в гр.София от 3.04.2017г ще бъде преместен от ул. Мадрид в жк Сухата река в магазина на бившето Сузуки срещо Билата. Магазина ще е с доста голяма площ и ще има изложбен център.
 
Back
Горе