• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Как се изважда спесификация от ауто кад

dido9696

Потребители
Регистриран
14/4/13
Постове
1
Резултат от реакция
1
как се изважда спесификация от ауто кад
 
Горе долу така :
Трябва да сте регистриран за виждате видеоклиповете

. Ако ти трябва да я свържеш към EXEL за по нататъшна работа, примерно програма за разкрой, не знам как става. Доста съм се мъчил. И по показания начин. В действителност вади екселска таблица но не мога да разбера с какви данни. Чертежът ти трябва да е тримерен иначе е безсмислено. Има една безплатна добавка PS Tools която служи за генериране на автоматични спецификации, Българска е, но за съжаление е само за ZWCAD. Продукт е на . Двете програми са доста подобни, командите от едната стават и за другата, гледал съм филмчета за едната и съм ги пробвал на другата, но за съжаление приставката не работи.
 
В блога на Иван Цуклев има обяснения:
 
Има софтуер на руски -
 
Има софтуер на руски -

Това изглежда интересно. За съжаление на сайта има само демо версия. Дали е достъпно от някъде?
 
няма го достъпно - та трите програми на автора струват общо 140 долара и няма защо да се кракват - заслужават си парите, особено аутомебел!
 
Здравейте!
Позволявам си да пиша в темата на колегата, защото мисля, че е свързана до някъде.
Налага ми се направя чертежи на мебели. Не съм го правил доста отдавна и въпросът ми е по отношение на оформлението на листите.....подготовката за печат......по-конкретно-как трябва да изглеждат рамките, щампи, всякакви такива подробности......и има ли някаква специфика оформлението за мебелното производство. Повечето уроци в мрежата са все за строителството......ако във форума имаме някой новозавършил колега може да сподели, какви са сегашните стандарти в това отнишение. Надявам се ще е интересно за чертаещите.
 
Честно казано не знам дали има изисквания за листи точно за мебелно производство. Според мен, по -важно е чертежа да е ясен и разбираем, пък за антетка все нещо ще измислиш. Преди време бях намерил как трябва да се оформят чертежите и листите. Виж поразгледай, показано е какво трябва да представлява една антетка с необходимите размери по изискване на БДС . Ако ще използваш Аутокад за него има една руска безплатна добавка в която има модул за лейаути (листи) с някакви антетки които можеш да използваш наготово настроени за листи от А0 до А5. В Sketchup Layout също има много готови настроени листи с антетки. И от там можеш да си харесаш нещо.
Трябва да сте регистриран за да виждате прикачените изображения
Трябва да сте регистриран за да виждате прикачените изображения
Трябва да сте регистриран за да виждате прикачените изображения
Трябва да сте регистриран за да виждате прикачените изображения
 
Back
Горе