• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Какво точно искате да научите?

Не пишете из целия форум за Оптимик, има си определена тема.
 
Може ли да направим тема за програми за "нестинг" или на бг за оптимизация на криволинейни детайли
Също имам интерес към нестинг рязането и по-точно скорости и диаметър на инструмента !Гледам повечето инструменти за нестиг са 12мм но това мисля че ограничава скороста! Н един пас ли се реже или на два (18мм)? колко често се форматира подложката ? Колко детайли могат да се режат с едно заточване на инструмента? Чувал съм от колега че реже 900 плочи гол талашит 16мм! Възможно ли е? Всичко свързано с тази технология ме интересува !
 
Гол талашит може да реже повече бройки.
 
Здравейте! Нов съм, и искам да си направя шкафовете в бокса сам. Прочетох форумите! Инсталирах Optimik. Работи, но е демо. На разкроя ми излиза надпис демо и нищо не виждам!?
 
Здравейте! Какъв е размера на среза при фирмите? Аз си изчислих ръчно ( а и OPtimik ми показва една плоча) детайлите за една плоча, А фирмата ми казва една и половина, къде греша?
Освен окрайчването, което трябва да сложиш 10/15мм и дебелината на триона 4/5мм, трябва да имаш предвид, че фирмите режат на пакетни циркуляри, т.е плочата се реже на дължина или ширина. При оптимик има такава опция при оптимизирането трябва да изберете разкроя да е по дължина или по ширина.
 
Бих желал да споделим новостите които излизат или ще излязат на пазара в скоро време ... Например, неща като това на клипа -
Трябва да сте регистриран за виждате видеоклиповете

 
Back
Горе