• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Какво е вашето хоби?

  • Автор на темата matrix
  • Започната на
Риболов и риболов :D
 
Това добре. После успяваш ли да ги събираш? :a0222:
в повечето случай "ДА"... последното нещо което ме изнерви беше копчето на винтоверта... спя да му работи бързия стоп... 2 часа разпояване и разглабяне на основните му части на копчето .. и после сголобяване... и накрая от толкова огъване му се вчупи единия крак на транзистора.. и се наложи да му купувам нов транзистор за 2,4лв .. ама вече има бърз стоп (нагоряли пластинките)
 
Моето хоби е това, да чертая! Много часове не съм ставала от компютъра докато се науча. Мечтая за новата версия на KD. Иначе съм педагог по образование, но откакто се помня чертая. Преди с молив сега на KD 4.5. Правя си сама мебелите, които ги няма в каталозите. Ето някои от тях!
 

Прикачени файлове

  • PROZRA4EN STOL 1.jpg
    PROZRA4EN STOL 1.jpg
    411.7 KB · Прегледи: 22
  • 1MASA.JPG
    1MASA.JPG
    82.7 KB · Прегледи: 23
да чертая, рисувам, проектирам... не усещам как ми минава времето когато го правя :neutral:
 
Навремето имах хоби, електроника, роботика, умни къщи после жена деца работа, но мисля да се върна към сглобяването на разни неща!
 
Имам няколко хобита, които обичам и редувам, когато е лошо времето и трябва да се затворя в нас обичам да се занимавам с програмиране, когато има формула 1 забравям за всички други хобита и се залепям за дивана пред телевизора. Много обичам също да разглобявам и сглобявам някакви неща, но след като вече съм семеен на първи и най-интересен план ми е семейството обичам да прекарвам времето си с тях. Надявам се последното хоби да не остане на заден план с годините.
 
проектиране на разни работи и евентуалното им реализиране :) (добре, че едни приятели си направиха цех, та да имам къде да си играя :D )
 
CNC машини .... от малки до по-големи .. за правене на платки ... за обработка на алуминий ... дърво ... управления ... драйвери мотори ...
 
Back
Горе