• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Глави за фреза

Аз искам пълен комплект но явно е доста по-скъпо от колкото си мислех.
 
Другият вариант е да търся втора употреба ако ми излезе късмета с по-сносно качество.
 
Зависи дали си заслужава инвестицията. Предполагам, че си го обмислил добре. Трябва да имаш доста поръчки за дълъг период от време, за да закупиш глави на такава цена. Втората ръка също е решение на проблема, но цената им сигурно няма да е много ниска, ако ги намериш на половин цена в добро състояние ще е късмет.
Ако намеря и аз нещо из нета, ще пиша.
Успех в търсенето!
 
Eто това получих днес.
 
Последна промяна направена от Модератор:
Аз говорих е някакв жена и тя ми каза цена на "пълния комплект". Този "пълен комплект" май включва всички глави за изработката на дограма. Явно не ме е разбрала, какво точно я питах. На тази оферта цените са по-достъпни.
 
Явно разликата в офертите е голяма на теб ти казват приблизително 10000лв а на мен около 4000лв.Може тази жена наистина да не е разбрала за какво я питаш. поздрави. p.s. а може и да ти е казала възможно най-скъпите.
 
Последна промяна направена от Модератор:
Здравейте , насочил съм се към оборудване на малка хоби работилница за дърво и абрихта който съм харесал има възможност за монтаж на фрезова глава с вътр диаметър ф30 на мястото на циркуляра , предполагам оборотите са около 6000 .По обяви намирам фрезови глави с различен диаметър от 93 до 125 примерно на 40 мм , със сменяеми пластини . Какъва роля играе външния диам на фрезовата глава ? А широчината 40 или 50 мм ?Простете за лаишките въпроси . Вала е ф 30 . Защо никъде в нета няма цени на ЗММ Смолян ?
 
Последна промяна направена от Модератор:
Първо е много опасно да слагаш глава за фреза на вал на абрихт и да работиш по този начин. Белята става много бързо, а ръцете трябват цял живот. По хубаво си купи фреза на старо или сам си направи. Фрезата има кожух, който те предпазва ако хвръкне някой нож.

Външния диаметър няма голямо значение, освен ако не правиш много дълбок фалц. Ширината също така си я избираш в зависимост за какво ще я ползваш. Ако украйчваш някакви детайли и ти трябва по-голяма ширна, купуваш си такава глава.

Професионланите фрези са с вретено ф 30.
 
Здравейте колеги, някой знае ли от къде мога да намеря такава глава. Забравих да кажа, че е от кантиращата машина.
 

Прикачени файлове

  • IMG_20160529_220340.jpg
    IMG_20160529_220340.jpg
    1.6 MB · Прегледи: 24
  • IMG_20160529_220321.jpg
    IMG_20160529_220321.jpg
    1.2 MB · Прегледи: 22
В София масля ,че има в бившия завод Москва .
 
Последна промяна направена от Модератор:
Back
Горе