• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

" Боянов и син " оод / Мебели Боянов - БЯГАЙТЕ НАДАЛЕЧ!!!

epetkova

Потребители
Регистриран
18/10/21
Постове
1
Резултат от реакция
1
Местоположение
Plovdiv
!!! МЕБЕЛИ БОЯНОВ – БЯГАЙТЕ НАДАЛЕЧ !!!

Здравейте, бих искала да Ви споделя моя личен допир до тази фирма, за да предпазя и други хора да не бъдат измамени.
Приятели, ако някой от вас е имал пряк контакт с лицето Митко управител на фирма „ Боянов и син “ ООД или т.нар. „ Мебели Боянов „ с адрес с. Доброславци или същия му е предложил да му обзаведе апартамент или да му изработи някаква мебел – БЯГАЙТЕ НАДАЛЕЧ, а на тези, които вече са сключили договор с него – ЧЕСТИТО сигурно вече знаете за какво става на въпрос и че мебели НИКОГА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ!

През месец февруари тази година бях решила да поръчам обзавеждане за апартамента си. Търсех подходящ мебелист, който да може да изпълни поръчката.
В последствие видях, че мой комшия си прави и той обзавеждане по поръчка. Видях проекта му и ми хареса, каза, че от скоро е започнал да му го прави мебелист.
Срещнах се аз с мебелиста - Митко, който е и управител на фирма Боянов и син оод или т.нар. Мебели Боянов (НАЙ -ГОЛЯМАТА МИ ГРЕШКА)
Показахме му проектите ни и той ни каза - "такива проекти съм правил доста, няма да има никакъв проблем. За месец , месец и половина са готови"
Разбрахме се за цена и след 4-5 дена Митко дойде с договор за подписване. Договорът беше - 60% при подписване и останалата сума при завършен обект.
Попитах го - като подпишем сега договора нали ще ми издадеш фактура за платената сума , а той ми отговори - не се притеснявай, аз предпочитам да работя в кеш! Така работя и с твоя съсед и с всички...
Казах, ок.Подписахме ние договора , платих му 60% от сумата.
След 2 седмици започна да носи мебели. За 2-3 седмици донесе малко мебели и по едно време ми поиска още 20% от сумата, при което аз му казах - Митко тук няма донесени мебели за тези пари, донеси уговорените мебели и ще ти платя всичко както е по договор. При , което той ме увери, че повече от половината мебели са вече разкроени и се сглобяват в цеха му и до седмица ще бъдат монтирани. А сега имал много заявки да издава и затова помолил. Влезнах му в положение и му дадох още 20% т.е. вече 80% от сумата. И това ми беше най -голямат грешка.
От този момент лицето Митко си изключи телефона и никога повече не дойде!
Разбрах, че съм била мамена през цялото време. Отидох при комшията и при него се оказа същия случай...
В последствие разбрах, че има и много други хора, които са били излъгани, чакали напразно с месеци и постоянни обещания.

Приятели, дайте съвети какво да правя , какви действия да предприема?
 
Може да го съдиш за неизпълнение на договора. Имаш ли черно на бяло колко пари си му дала?
 
Back
Горе