• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Шаблон за плотове

  • Автор на темата gentaco
  • Започната на
По-трудно е да, но използването на шаблона и крайният ефект вдигат нивото на изработка. На Острова(не съм бил в други държави на запад по работа,но предполагам,че е същото),ако сложиш лайсна между плотовете и ти се смеят клиентите. Това означава,че самите клиенти са си вдигнали нивото на очаквания и по този начин вдигат и нивото на монтажистите. Това не означава, че не правят други глупости, но специално лайсните лека-полека остават в историята.
 
Много пари тоя шаблон. Колегата се опита да го копира на рутера но нещо май не стана. Трябва да си копирам един с фрезата само да намеря от някъде в София. сега ми предстой един проект и много бих искал да пробвам как ще се получи.
 
Последна промяна:
Колегата се опита да го копира на рутера но нещо май не стана.

Напротив, шаблон стана, само трябва да има материал и да го пусна да се прави.
Файловете за шаблона ги пазя. Просто няма други желаещи засега. Трябва да купя цял лист мдф, пък после само ще ми се подхвърля.
 
Последна промяна:
Е браво. Не знаех, че е станал ще чакам :good:
 
При фрезоване се базира на МДФ-а и се получава напрежение от силата на водене на фрезата, ако шаблона от МДф поддаде (само си мисля) като съберат плотовете по средата може да има дупка. В 90% от случаите клиентите не са наясно с този модел на работа и само ми кимат с глава и чак когато това нещо се види на живо тогава вече разбират за какво става дума, но смятам, че това не е водещото при избора на майстор а цената на самата мебел. Ако дам оферта с 200 лв в повече от друг колега (като аз ще я направя без лайстна) със сигурност ще ме отсвирят.

Моя съвет е направете си проба с отпадъци, че да се учиш на чуждите плотове и сгрешиш купуваш нов, разбира се и лепилото е много важно.
 
Какво трябва да е лепилото.
 
Аз съм ползвал МОМЕНТ на ХЕНКЕЛ водоустойчиво.Сега ползвам ХЕЛМЕВЕКТ. И двете за мен са добри.
 
Няма проблеми, ако шаблонът е от Мдф. Първият, който си взех беше такъв и доста добра служба изкара до момента, в който се наводни помещението и се разду и си промени формата. Силикон слагам и нямам оплаквания. За мен най-важното е да се стегнат добре

 
В 90% от случаите клиентите не са наясно с този модел на работа и само ми кимат с глава и чак когато това нещо се види на живо тогава вече разбират за какво става дума, но смятам, че това не е водещото при избора на майстор а цената на самата мебел. Ако дам оферта с 200 лв в повече от друг колега (като аз ще я направя без лайстна) със сигурност ще ме отсвирят.
.
Това беше една от причините да си стегна багажа. Исках да правя хубави неща и ги правех, но за по-ниски цени от колкото си заслужават само за да има оборот
 
Стягането и бискитките са най важните съгласен съм.
 
Back
Горе