• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Шаблон за панти за мебелни врати

Между 4 и 5 лева струват двата вида шаблони за панти на Hettich. Или някаква друга цена, нямам спомен, но е поносима. Салекс имат склад в Русе, оттам съм си ги купувал. Мога да дам телефон, изпращат с куриер. Много учтиви и грамотни младежи. Според мен дори за няколко врати си струва да си купиш и ползваш този шаблон. Не знам дали за панти на други производители са подходящи.
 
Здравейте , от няколко дни се опитвам да си намеря шаблоните на Hettich неуспешно. Моля ако някой знае да драсне от как Киров го няма явно няма кой да внася. Предварително благодаря.
 
В София ги продават в Салекс.
 
Шаблоните на Hettich ги предлага SALEX
 
Четох за Salex , но в сайта им никаде не ги видях. Вероятно на място има надявам се .
 
Да задам един въпрос ,който мисля,че свързан с този шаблон.Как слагате часта от пантата,която е на страницата не тази на вратата?Шаблона ли използвате?
 
Днес звънках шаблони има щяли ми пратят по еконт
 
Как слагате часта от пантата,която е на страницата не тази на вратата?

Сглобяваш пантите и пластините, и така ги монтираш на вратите. После допираш вратата към страницата и завинтваш пластината.
 
Така го правя и аз.Но се питах дали някой не слага пластината на страницата и после окачва вратата.
 
Така ги правя със шаблона на блум.Този имам за пластини с дюбел и другия без дюбел но всичко трябва да е добре оразмерено за да се прави по този начин.Другият е по лесен няма нужда от шаблони.
 
Back
Горе