• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Стандарти в Мебелното производство

кухня ,долен ред 75 см. 10 см крака, стенен панел 60 см.горен ред 75см- класика

При височина 85 см. на долния ред, не може да се вкара пералня примерно.
 
Ти администраторе, на колко височина правиш долните редове и опомени моля те с или без плота..........
 
При 75см за долен шкаф ще имаш проблем при съдомиялна за вграждане, за това долен ред 72см с крака 10-15см. При пералня под плота база минимум 14см за да се получи обща височина до плота 86см
 
Ти администраторе, на колко височина правиш долните редове и опомени моля те с или без плота..........

77см. шакф, 10 см цокъл, и вече плота 3 или 4см. Общо 90 см. долен ред с 3см. плот или 91 см. долен ред с 4 см. плот.
 
Последна промяна направена от Модератор:
При височина от 77см на долните шкафове и ако има съдомиялна за вграждане няма да може да се отваря,вратата ще се удря в корпуса на съдомиялната
 
Досега не съм имал проблеми със съдомиялни.
 
Трябва да сте регистриран за да виждате прикачените изображения
Vosion of life е абсолютно прав.Вратата на съдомиялната може да ти опре в корпуса само ако повдигнеш уреда със 5см нагоре за кухни h910mm долен ред,ако уреда стъпи на пода разликата остава от горе и няма проблем.
 
При положение не бутоните за управление на съдомиялната са разположени върху горната част на врата не мисля че разликата от 5см с която ще надскача декоративната врата ще създава удобства при ползването уреда. А и някои моделите имат планки са закрепване само са плота. Не мислите ли че е по добре височината на шкафа да е 720 мм с 150мм цокъл и 40мм плот или общо 910мм. Не виждам смисъл да се добавят тези 50мм и да се създава неудобство при ползването на уреда.
 
Аз лично не харесвам кухни със 15см цокли,а и ако имаш съдомиялна ще знаеш ,че тези 5см не са никакъв проблем.Относно монтажа за плота до сега не ми се е случвало съдомиялната да няма отвори за стрънично прихващане.И не на последно място при 770мм корпус полезната площ е малко повече,все пак кухнята не е само съдомиялна.
 
аз също избягвам 150мм цокъл използвам го само когато има пералня под плота, ползвам 120мм крака. за 15 години с отвори за странично прихващане съм попадал на няколко модела на "aeg" и "bosch". никога не съм монтирал и ползвал съдомиялна с 50 мм разминаване на вратите и си мисля че все пак има някакво неудобство при ползване ,като клиент първоначално не бих реагирал положително , но може би е въпрос на време да се свикне.
 
Последна промяна направена от Модератор:
Back
Горе