• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Продавам боксониера в гр. Варна

Proektant

Редовни
Регистриран
31/7/13
Постове
38
Резултат от реакция
13
Местоположение
Варна
Не знам дали публикувам на правилното място. Ако не е, моля да ме извините и да преместите темата ми :)
Трябва да сте регистриран за да виждате прикачените изображения


Представяме Ви южна боксониера и прилежащо към нея мазе в района на Цветен квартал, гр.Варна. Състои се от антре, баня с тоалет, дневна с кухненски бокс и тераса. Жилището е разположено на четвърти етаж в нова тухлена кооперация и се предлага по БДС. Разположено е на тиха и спокойна улица, в близост до детска градина, училища, спирки на градския транспорт.
Необзаведено.

цена: 20 000


Без посредник!

Телефон за връзка: 0897/ 977 175
 
абе скицата и цената добре, може някой колега да намаже. ама пиши и колко квадрата се води не че не може да се сметне по скица, ама за обява за жилище е задължително.дай и снимки, също и освен че е необзаведен дай инфо за пода и стените - пример латекс на стени или шпакловка, тапет а за пода мокет или паркет, банята обзаведена ли е с мивка, чиния и вана, фаянс и теракот....на 4 етаж от общо колко етажа?
пробвай и в големите сайтове за безплатни обяви - homes.bg
може и карта с положение да сложиш.
 
Да, не е пълна обявата, съжалявам. Ще я допълня и в сайта.
Боксониерата е 40м2.
Необзаведена е и е на замазки навсякъде.
Няма подови настилки, теракот и не е боядисвано никъде.
Етаж 4/4-ново строителство.
Писах без посредници, защото в началото се доверихме на един куп фирми за недвижими имоти от Варна, с които дори сключихме договори и ги упълномощихме да продават. За една година никакъв резултат не видяхме, освен безкрайните телефонни разговори и искане за срещи от днес за вчера, т.е веднага, защото видиш ли имали клиент. За съпругът ми, който работи на смени и се опитва да компенсира сънят си през деня, това се оказа доста изтощително. А накрая се оказва, че само пушилка вдигат и никаква работа не вършат. :)
 
Back
Горе