• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Преименуващи се фирми

Proektant

Редовни
Регистриран
31/7/13
Постове
38
Резултат от реакция
13
Местоположение
Варна
Здравейте, колеги!
Отдавна се каня да пусна подобна тема за фирмите, които НЕ държат да бъдат запомнени от клиенти, партньори и служители, съвсем заслужено разбира се. И предприемат промяна на името на фирмата си, надявайки се, че ще спечелят нови партньори и клиенти с новото име. Тъй като интернет знае всичко, се оказва, че на мошениците им е по-изгодно да се преименуват или да открият нова фирма, отколкото да се доверят на специалист да изтрие всичко негативно в мрежата и да поддържа доброто им име, което пък си е почти мисия невъзможна. Това не е опит да очерня някого, а просто да предпазя останалите от некоректни отношения.

ПП:Изтрих конкретните имена на фирми, ако искате изтрийте темата ми...или я оставете, ако някой не се притеснява да посочи некоректните, с които е работил. Оказа се,че аз все още имам познати, които имат взаимоотношения с тези фирми и може да им навредя :(
 
Последна промяна направена от Модератор:
Доброто име се гради с години, а лошата слава за броени часове. Един път разчуе ли се, че си некоректен, остава за цял живот. Не знам подобни фирми, какво целят с това си поведение, може би бърза печалба или не знам какво друго?
 
Не знам какво целят точно, но със сигурност не е да бъдат запомнени. Определено държат на бързата печалба и не гледат в перспектива.
 
интересно ми е ако собственици на такива фирими им се наложи да закупят нещо от някъде странично от мебели и попаднат на техни адаши по начин на работа, как ли ще се чустват???!!!
 
Ще се почувстват, точно както клиентите им се чувстват и ще псуват, и ругаят, как може да има такива фирми.
 
Back
Горе