• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Предстои ми ремонт на детската

Имам един въпрос. Директните окачвачи съм виждал, че ги хващат само в средата с един дюбел. Достатъчно ли е това или трябва и в трите отвора да има дюбели?
 
Имам един въпрос. Директните окачвачи съм виждал, че ги хващат само в средата с един дюбел. Достатъчно ли е това или трябва и в трите отвора да има дюбели?
Аз ползвам само двата ,без центалния отвор.За таван или стена питаш?Това е много важно за вида дюбел с който се окачва.
 
За тавана питам. С дюбел-пирони ги окачвам.
 
За таван се ползват метални дюбели.Да не кажа,че пирон дюбела е забранен за таван.
 
Добре, ще взема метални.
 
Точно така с метален дюбел пирон ако е бетон и е достатъчно само по средата, ако е гредоред тогава ползваш двете крайни.
 
Благодаря за отговорите. Бетон е.
 
Нужда от още малко съвети. Почвам шпакловката и ме интерсува кой гипс е най-добър за шпакловане? Искам да шпакловам и вътрешните стени, които нямат гипскартон а са на замазка и латекс, обаче не знам дали се слага мрежа на цялата стена или само се грундира повърхността?
 
Аз специално за картона предпочитам Фюген Фюлер. С него минавам първа и втора ръка и след това шлайфам с жирафа. За стените първо с грунд, гипсово лепило и накрая Фюген Фюлер и пак с жирафа. Някой минават втората рака с колор кит или шитрок .
 
Някой минават втората рака с колор кит или шитрок .
Аз съм от тези ,които използвам Шийтрок зеления и съм супер доволен от резултата и удобството от работата.Зависи от състоянието на стената някой път не използвам гипсово лепило, а направо перкам с Шийтрока.
 
Back
Горе