• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Предложения относно форума

Постовете та постовете, това толкова голям проблем ли ви е Драги негодуващи. Това са правилата на сайта явно. Ако искате ги спазвайте ако не искате, направете си друг ваш с ваши правила. Аз лично бързо намятах без да искам не 5 а повече постове, само докато разглеждах сайта и темите. Моето предложение е за чат да се направи. Всички онлайн потребители ако искат да комуникират по-бързо на момента, хем така и по-малко локуми ще се разтягат в темите.
 
Няма проблем, ще пуснем чат, но той ще е за общи приказки (разтягане на лукуми). Всички въпроси свързани с тематиката на форума, трябва да се задават във самия форум. Довечера ще инсталирам чата.
 
Последна промяна направена от Модератор:
e именно. и аз така ги виждам нещата. чата е за моментите когато си онлайн и има и други потребители онлайн, да не чакаш писане и отговори в темите, а това да става директно в чата. а и за да се поочистят малко темите от празните и излишни приказки.
 
Чата е инсталиран и го настройвам и превеждам в момента. Видим е само за админите. Утре по някое време ще го пусна.
 
имам и още едно предложение - всеки потребител да си опоменава града от който е. особенно в формата за регистрация от тук нататък това поле да стане задължително за попълване. по този начин мисля че ще се улеснят потребителите един друг, знаейки човека с който пишеш от къде е и ако му помагаш за нещо, накъде да го препратиш което му е в неговия град или регион. А също така, в полето и формата на регистрация да се направи и опция за попълване на това дадения регистриращ се потребител какъв е на тема мебели. Примерно - Мебелист или дърводелец, Дизайнар, Конструктор, Търговец, Любител, или някакъв друг. Това също мисля че би било плюс за всички съфорумници.
 
Последна промяна направена от Модератор:
Сложих полето за опоменаване на населеното място в бланката за регистрация.
Съгласен съм и за ворото твое предложение и ще го осъществя довечера може би.

Само се опасявам прекалено дългата форма за регистрация да не отблъсне потребителите.
 
незнам за отблъскването. може и да си прав в опасенията си, а може и да не си. аз лично като искам да се регистрирам някъде, не ме бърка колко бързо ще си попълня формата. също така и колко реда трябва да попълня. доста по бързо става съдействието на някой съфорумник, ако се знаят важни подробности за него предварително.
 
Смятате ли че всеки ще иска да добави толкова информация за себе си? Дори и да добави каква е гаранцията че няма да напише всевъзможни глупости?
 
еми гаранция няма никога. но който е сериозен честен и влиза в форума с раелна цел, а не за майтапа и базика, едва ли ще му е проблем още ред два да попълни. така мисля аз. ако е някой който е тук за спорта и убии време и да се лигави, да, той едва ли би бил честен. всичко опира и до въпрос на избор. защото при кореспонденция между двама съфорумници отнема повече време в писане докато научиш другия откъде е що е и т.н. а това да се знае кой откъде е предварително би било плюс някой път.
 
Back
Горе