• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Предложения относно форума

vision of life

Член на екипа
Приятели
Преводачи
Регистриран
9/3/12
Постове
5,051
Резултат от реакция
1,777
Местоположение
България
Ако имате предложения за подобряване работата на форума или искате да включим нещо допълнително (мод или нова функция), този раздел е мястото да ги споделите.
 
Бих предложил да се махне това ограничение за новите потребители!
За да виждате линкове или изображения в този форум, Вашите постове трябва да бъдат 3 или повече.
 
Засега ще остане така, пък по нататък ще видим.
 
Здравейте!
Това за определения брой постове дори е малко. Това не е торент тракер а място със точно определена тематична насоченост и който има интерес ще дочака заветния брой постове.
Мен по-скоро ме смущава това, че сайта непрекъснато ми напомняше да се регистрирам а аз още не бях решил дали ми харесва.
Харесването на нещо става с пипане, помирисване, вкусване в случая с разглеждане , е да ама регистрирай се, та регистрирай се.
Е ми това е, успех на всички!
 
Последна промяна направена от Модератор:
Здравейте, след като се регрстрирате може да разглеждате на воля и ако Ви хареса, впоследствие го посещавате, ако ли не, не влизате повече. Избора е Ваш.
Никой насила не може да го накараме да се регистрира, всеки си решава сам за себе си.
Това е направено с цел, насърчаване на потребителите за включване в дискусиите. Смятам, че не искаме кой знае какво от потребителите. Една безпалтна регистрация, срещу информация.
 

Обосновете се, защо трябва да се премахне ограничението за новите потребители? Всеки може да каже каквото си поиска ей така, за да направи някой пост или просто защото не му допада, но изтъкнете своите доводи. Тази мярка не е наложена, защото така сме си я измислили и да правим напук на потребителите. До прилагането и е довело, поведението им като цяло. Манталитета на българина е такъв, че гледа все от някъде да се облагодетелства и си мисли, че все някой му е длъжен. В случая да тегли софтуер и да черпи информация, след това да избяга, без даже да каже благодаря, на хората, които са отделили част от свободното си време, положили са труд, и са поднесли всичко на "тепсия" на драгия потребител. За да съществува форума и да има ценна информация в него, трябва да се пишат смислени постове и теми, за да се получи дискусия.

По темата може да се пише още много, но не искам да навлизам в подробности.
 
Аз участвам в доста разнообразни форуми, с различни тематики които ме интересуват. Но основно като читател, на всякъде за да виждаш снимки и да получаваш информация за нови теми и мнения е необходимо да си регистриран. Логично е първо да почета, да разгледам и да изразя адекватно мнение, не ми харесва да пускам кухи мнения за да разгледам форума.
 
За да може да четеш, се изискава само регистрация. Защо трябва да пускаш кухи мнения, като има най-разнообразни теми, включително и развлекателни, където можеш да вземеш отношение.

Огледай се, да видиш, че повечето потребители са "стриктни". Изискват се пет поста и болшинството са написали точно толкова, нито един повече, за да не се "прекарат".
 
Относно изискването за пет поста, за да виждаш скрито съдържание. Имам особено мнение по този въпрос. Съгласен съм, че трябва да има някакъв стимул, за да може участниците не само да вземат, но и да дават. Но, съгласете се, че има начинаещи, на които в началото трябва да се "удари" едно рамо. На тях ще им се наложи да си "изсмукват от пръстите" някакви мнения, за да постигнат тези 5 поста. В някой форуми има първоначален "кредит" за получаване и след изчерпването му идват ограниченията.
 
Back
Горе