• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Помощ за долен кухненски шкаф

Желанието е най важно ,щом го имаш, всичко се постига, само че ще се наложи още малко машинки и шаблончета да си на купиш. Още повече със скъп материал не е много лесно за да се постигне качество. Разкроя къде ще го правиш и това е от голямо значение. информация за основните наименования на езика на мебелистите.
 
Мерси за инфото.Разкроя мисля да го правя в Роси или Салекс мнения?
 
В Салекс имат добра техника кантираща с полиуретаново лепило и съм доволен въпроса е ,че много бавят. В Роси не съм правил. Напоследък го правя в Йяф за четири дена ми излиза около десетина плочи. В Петър Михайлов е мно-о-о-го зле работата.
 
А къде се немират тея Йяф?
 
Пътя за Елин Пелин преди село Мусачево от ляво на самото главното шосе .
 
Мерси,но ми е далече и ше ползвам някой от тея тука на военна рампа
 
Тези на снимката са за вграждане и много лесно се работи с тях, не са на Блум а от фирма Самет. Лично аз ги предпочитам поради една причина, че стават за дебелина на страницата 18мм .
Можете ли да сравните тези водачи на Самет със Мовенто на Блум(качествено във времето). Като за начало поставих на кухнята си три броя мовенто и се чудя с какви да продължа, в предвид по-ниската цена на Самет.
 
Последна промяна направена от Модератор:
Щом си почнал с Блум, си карай докрай. Аз ползвам почти всички продукти на Блум освен водачите за вграждане. Самет поставям от около пет години и нямам забележка. Ако хванеш като дебелина,тежина и здравина на материалите Блум и Хетич са със доста по тънки продукти от тези на Самет.
 
Последна промяна:
Момчета,ако шкафа е единичен и горния плот е от ПДЧ 18мм не ТП, 20мм по-дълъг плот достатъчен ли е да покрие челата на чекмеджетата?
 
Какво имаш предвид с това съкращение ТП?
Зависи колко са дебели челата. По принцип 20 мм е достатъчно, за да покрие челата, ако са сложени добре и прилепват за двете страници. Ако имаш съмнения, че може да има леко отклонение, пусни надстърчането 22/23 мм.
 
Back
Горе