• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Помощ за долен кухненски шкаф

Аз мислех че се закръгле на горното.Мерси за пояснението
 
Съчмените водачи се пресмятат абсолютно по-същия начин като ролковите.Но има малка уловка,от известно време на пазара има по-тънки ролкови водачи.За съчмените препоръчвам по-големия луфт,а именно 26мм от вътрешния размер,те понасят.
 
Аз лично не ги предпочитам. Много неудобно се вади чекмеджето. Да кажа даже почти, не че не е невъзможно ,но мно-о-о-го трудно. Така трябва да се карат до монтажа окомплектовани с шкафа което отежава носенето. По добре или ролкови или за вграждане, елементарно се сваля и качва самото чекмедже. А като гледам имаш пуш .То тогава спор няма направо смартслайда с пуш +плавно затваряне и неправи глупости. А ако слагаш ролков си копи от Роси и шаблон за тях много удобно се монтират. А на Хетич има нов модел хем пуш хем обикновено отваряне всичко в едно.
 
Значи целта е да се затваря плавно,пуша не е задължителен.Ролковите имат ли с плавно затваряне?
 
Имат то се продава допълнително малко монтажа трябва да се на цели. Добре де защо бягаш от смартслайда по-лесни за монтаж а и имат всякакъв реглаж за напасване.
 
Не бягам просто не ги знам и вмомента ги разглеждам.На коя марка са най добри?
 
Не бягам просто не ги знам и вмомента ги разглеждам.На коя марка са най добри?
Е на Блум ,но при тях трябва страницата на чекмеджето да се намали на 16мм в долния край където ляга водача или пък да ползваш 16мм пдч.Но има и тандем бокс.
На самет и хетич стават за 18мм пдч
 
А и са доста по-евтини май хахахах
 
За съчмените препоръчвам по-големия луфт,а именно 26мм от вътрешния размер,те понасят.

И аз точно това имах предвид, но тъкмо инсталирах една добавка на форума и съм писал малко по инерция, без да го осмисля, за което ме извинете.
 
Благодарене на вас много от неяснотите по направата на шкаф с чекмеджета ми се изясниха.Мисля да използвам смартслайда с пуш +плавно затваряне.Стана ми ясно също,че дори и да мръдна малко с разтоянията на чекмеджетата не е фатално и с челата ще го оправя.Кухнята ми е още в начален стадий на разчертаване на детайлите и ако не съм ви много досаден ще се радвам на вашата помощ защотоооо явно съм си доста невеж.По-принцип се занимавам с монтаж на гипсокартон и тъй като не съм чак толко неграмотен технически,а и имам почти целия набор от инструменти(зеге,ръчен циркуляр,една малка камарка от винтоверти,лазер и т.н.)реших да се наема с тази явно не толко лека задача от една страна заради предизвикателството,а от друга за спестяване на парици които ще вложа в по качествени механизми и в по скъпи плоскости за фасадата.Мисля,че ако успея да си сметна правилно всички детайли самия монтаж няма да ме узори толко,но без ваша помощ и съвети ще ми е доста труднооо.Ще се радвам даже ако се запознаем лично с някои от вас (виждам че има пичове от Софето и ще има черпене)хаахахах и тия от други места ше черпа ей да не си помислите че съм запет.
 
Back
Горе