• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Покупка на фотоапарат Canon

vision of life

Член на екипа
Приятели
Преводачи
Регистриран
9/3/12
Постове
5,051
Резултат от реакция
1,777
Местоположение
България
Реших да си купя фотоапарат "сапунерка" и се спрях на следния . Не знам дали съм на прав път и затова моля, да ме насочите. Отворен съм за предложения.
 
Последна промяна направена от Модератор:
тука адаша ще си каже тежката дума - видя ква пушка снайпер носеше на тимбилдинга. моят фотоапарат е подобен, и не прави лоши снимки, ама все пак си е ниския клас фотоапарати.канон са най добрата марка за фото според мен.аз се чудя нещо подобно - понеже си продадох смартфона дали да не си взема който е и фотоапарат, или да си купя все пак обикновен смартфон.като се колебая защото освен дебелината на тоя модел още и самите му качества като фотоапарат и смартфон не са нещо специално май та заслужава ли си 2в1 телефон и фотоапарат или е по добре две отделни, но по качествени? финансовия въпрос също го има....
та адаша ще си каже мнението.....
 
Последна промяна направена от Модератор:
тва е в промоция
 
Като вземеш да използваш даден продукт тогава му разбираш качествата. Така по една картинка трудно се определя кое е по доброто. Аз имам сапунерка Канон но не бях доволен от снимките и. Имаха доста шум и на ниско ИСО.С такъв тип апарат стават качествени снимки само на открито и през деня. Ако ти трябва за по-сериозна фотография помисли за нещо по-добро
 
ти кажи кви са разликите между видовете фотоапарати - хибридни, фотоапарати DSLR и още не знам кви.дай си мнението като фотограф - художник за представените модели.
[h=1][/h]
 
Фотоапарата ще е за любителски нужди и не трябва да е нещо професионално и скъпо. Ще се ползва от всички в семейството, включително и от детето.
 
ясно че най вече от детето.ама емаг имаше до нова година един апарат с 50% намаление от 550 лв до под 300...що не използва коледните намаления?
иначе сапунерките не са лоши, е моя правеше по хубави снимки от тия, дето адаша даде от неговата бурия.въпроса е освен мегапикселите да гледаш е другите неща, на някои апарати обектива се сменя като на йорго, ама ква е разликата в апаратите той не иска да каже.мисълта ми е ако може вземаш такъв, пък после може да купиш и голям и хубав обектив за повече пари и да ъпгрейднеш фотоапарата така да се каже.
 
Кое е по-важно, оптичното или цифровото увеличение.
 
прочети и .тука
 
. Показани са основните неща за един съвременен цифров апарат и за една от може би най добрите програми за обработка на цифрови изображения Adobe Photoshop Lightroom
 
Back
Горе