• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Перфоратори и къртачи

Ако си вземеш нещо по добро ще изкараш по дълго, евтиното излиза по скъпо. Това го ползвам вече повече от 5 г.
 
Спрях отдавна да взимам Спарки. Здрависа, но нямат прецизност особено режещите инструменти.
 
За толкова пари ще си взема makita hr2470 която знам,че е страхотна,вместо това Спарки.Но аз не се занимавам профисеонално и май не ми се хвърлят толкова кинти.
Затова питах за хасковският бош :lol:,ако ударът му става да свалиш малко плочки и да си прекараш някоя тръба в панел за мен е доволно.
 
За сваляне на плочки този средния къртач от Лидъл е добър има удар 5 j и антивибрираща дръжка за 120 лв.
 
Тези Вики имат ли гаранция ,сервиз евентуално?
 
Разбира се .че имат. Изпращаш с куриер до Хасково.
 
За сваляне на плочки този средния къртач от Лидъл е добър има удар 5 j и антивибрираща дръжка за 120 лв.
Подкрепям мнението на 150%. С къртач от Лидл избутах ремонт на 120кв.м апратамент. Доста е шумен къртача , но не се предава пред нищо. Ползвам го вече 3-та година и единственият проблем беше с прегъване на кабела след дръжката при прибиране в куфара и започна да прекъсва. Не отидох до сервиз и си го оправих сам.
 
Аз съм доволен от bosch и metabo.
 
Аз имам една история за перфоратор. Когато дойдох на Острова си взех и всичкият ръчен инструмент. И имах тогава един перфоратор Райдер. Започнах работа и лека полека започнах да заменям всичките машинки, които си бях донесъл от Бг. Станах фен на Хитачи между другото.Райдерът и другите заминаха в пенсия до момента,в който един българин, който бях срещнал по обектите в Лондон не ми позвъня умрял от глад, да му дам някаква работа. Дадох му и той след известно време ми открадна една част от инструментите. Та новото Хитачи беше сред тях и по спешност Райдерът трябваше да се върне в боя. Та мисълта ми е, че още работи. На около осем години е. Изпада му перката за охлаждане на ротора, но не се предава. И съм решил,докато не умре да не го сменям
 
Back
Горе