• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Настройка на Базис 8 и създаване на библиотека за програмата

Почивай.довечера и аз ще погледна.има ли значение дебелината на материала?за хрима и пвц питам.а за импорт по нататък.имам доста неща като фурнитура и фрагменти.ти с на кой производител обков ползваш?от бг дистрибуторите питам.хетих и блум са големи имам предвид дистрибутори като салекс,роси,кент импекс или друг.за вкарване на имена а и реални цени да сложиме.като ще го правим да го правим.
 
има различни цветове, добавил съм бял PVC и ти давам dbf файл да видиш добавя ли се.кви други цветове да слагаме? има различни, има ли значение дали е бял пвц или бял метал или нещо друго бяло след като ще го ползваме за цвят на фурнитурата?
 

Прикачени файлове

  • 77.jpg
    77.jpg
    93.4 KB · Прегледи: 11
  • бял PVC.rar
    380 байта · Прегледи: 5
Здравейте колеги,качвам видео за тези който не знаят как се създава нов и се сменя материал на фурнитура в базис. (По същия начин можете да смените и материала ма ПДЧ ).

 
това отдясно за смяна на материала е за визуализация.показания от теб начин не става - не може да въвеждаме алуминий 3 мм, алуминий 8 мм, алуминий 15 мм и така за всеки материал различни дебелини.това е материал, не ни трябва да го има във всички тия разновидности.повечето обков е от никел, при смяна на материала няма да даваш да се изменя дебелината и това е.този материал не ни трябва за нищо освен за визуализацията. така че ще го сменям и оттам материала за визуализация, ще направя тия дни основния обков имам предвид за свързване на корпуси.така като го имаме основното ще излиза на български.
а вече по натам ще видим кошници, крачета да ги направим спрямо нашите - ако трябва ще местим отвори, ще им променяме размерите и така за да станат и за нас.ти свързващите елементи засега ги остави.виж фрагментите как са.те поне не трябва да се въвеждат в базата и са по лесни май.
 
Ето ги преведени имаше много се повтарящи изтрих ги.
 
Последна промяна направена от Модератор:
днес си играх с 2 крачета от пвц, един окачвач регулируем, евровинт и ъгъл пластмасов.сложих ги в базата, смених материали и всичко без крачетата не се поставя в базиса! а си играх доста - добавях отвори, променях форми и не иска да се добави и това е.?!?? ннещо бавно става, ама основните неща като обков да сложиме пък останалите може и като фрагменти да ги добавяме......
 
Последна промяна направена от Модератор:
Не мога да си го обясня защо не се поставя. От каде са тези фурнитури? Погледна ли фрагментите, как са?
 
Някои са руски.други аз ги правих.ще станат за фрагменти с базова точка.
Видях фрагментите.добре са.работата върви,макар и бавно.все пак имаме параметричния обков на български.L-носачите във фрагменти аз съм ги правил ама за фурнитура не станаха нещо в комплект да са...
 
Ще ги видя защо не стават.Не е логично.Сега какво правим ? Фрагментите са готови до някъде, вече които липсват за прехвърлим от фурнитурите.
 
Ами виж ги фрагментите.аз ще събирам фурнитура още.от диналог всичко ли ти се импортира?казвай и кво още трябва да имаме.евровинт тръгна.съхраних го като сборка.останалите не.
 
Back
Горе