• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Минификс с директен монтаж или с дюбел

  • Автор на темата upi100
  • Започната на

upi100

Потребители
Регистриран
6/9/17
Постове
17
Резултат от реакция
5
Местоположение
Бургас
Здравейте,
Има различни варианти за монтаж на минификс - директен монтаж или с дюбел (месинг, PVC, метален). Въпросът е кой вариант използвате, кога е удачно да се използват различните варианти и какви са предимствата и недостатъците им. Изпробвах с директен монтаж, с дюбел месинг и метален и не открих някаква съществена разлика в здравината на сглобката. За металния дюбел като недостатък открих, че трябва да му се прави фаска и поради големия си размер не е много удобен за крайна ъглова сглобка.
Предварително благодаря.
 
Здрасти. При минификс - директен монтаж се правят сглобки с неголямо успоредно натоварване, смисъл натоварването е на перпендикуляра тоест на жаргон му викат на срез също така неса много издръжливи при по често разглобяване. Минификс от типа месинг, PVC, метален, се ползва например когато изпусне този за директния монтаж или пък ще има често разглобяване. При често разглобяване даже бих препоръчал и месингови дибли.
Трябва да сте регистриран за да виждате прикачените изображения
А при изработване да речем на спалня,легло би трябвало да се поставят от този тип месинг, PVC или метален. Аз лично предпочитам месингови
Трябва да сте регистриран за да виждате прикачените изображения
защото изглеждат по луксозни. Използвам ги за направата на легла и спални поради двете горе упоменати причини. А именно предпоставка за често разглобяване и успоредно усилие. Една особеност не се изключват и планки особено при младоженци ;)
 
Последна промяна:
Благодаря.
Ще използвам минификс с месингов дюбел.
 
Освен минификс слагат ли се задължително и дибли?
 
Да.Без дибли сглобката не е достатъчно здрава.Диблите" водят "сглобката а минификса "стяга".
 
Ето една здрава и напълно скрита система за монтаж и демонтаж.
Трябва да сте регистриран за виждате видеоклиповете
 
Back
Горе