• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Кондуктор за Pocket holes

  • Автор на темата krastan
  • Започната на

krastan

Потребители
Регистриран
25/3/14
Постове
10
Резултат от реакция
1
Здравейте.
Нарекох го "Кондуктор за Pocket holes" защото не зная как е на български.Става дума за насочвач за свредло с кос наклон.
Дали някой знае дали се продава у нас и дали косите винтове могат да заменят minifix?
Благодаря.
 
Колега спомена че продуктите и ги има в Баухаус. Аз лично не съм проверявал, моето съм го купувал от германия, още не съм го ползвал, а за замяна на минифих за видими отвори не става защото прави доста голям отвор, затова може да се ползва за невидими детайли.
 
Имах предвид това
Трябва да сте регистриран за да виждате прикачените изображения
,струва ми се по стабилно и по-точно,но и това което показвате явно е добро.Баухаус в Германия ли имате предвид или Баумакс в БГ.Не бях се сетил за тапите обаче.
 
В , както казах един колега от форума спомена че продуктите на wolfcraft ги има там, аз лично не съм проверявал, мога да кажа за кондуктора че е стабилен, към него има и свредло с два диаметъра, както има и регулиране на различните дебелини на пробивания материал, а дупката която остава може и да се запълни с дърводелски кит. Ето и още един подобен .
 
Благодаря.Да видях го в Амазон,даже малко по-надолу е по точно.
Никога не съм поръчвал от този сайт и не знам дали имат шипинг до БГ.
 
Пазаруването става чрез този сайт те ти го доставят до дома, само го закупуваш даваш адреса им в съответната страна (Германия или Англия) и те ти го докарват. Иначе и ти можеш да си го направиш раз пробиваш едно дърво на 30 градуса и вкарваш метална втулка на 10мм светъл отвор и си готов. До скоро в продавалника имаше този продукт той пробива на различни градуси и с него може да се правят съответните отвори.
 
Аз мога да направя тези отвори и със свободна ръка.Не мога да намеря обаче точно такъв двураразмерен борер.
 
Ето този е от комплекта на wolfgraft, а тука има подходящо стъпално свредло .
 
Този който сте си взели от wolfgraft наистина ми се струва по- добър сега като гледам защото може да се ползва по време на самата сглобка ,а другия само в разглобено състояние на материала.И е значително по-евтин.Благодаря за съветите.
 
Малко показно от немския сайт на (аз съм домашен майстор) .
 
Back
Горе