• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Как да си направим спалня.

  • Автор на темата link
  • Започната на

link

Майстори
Регистриран
11/3/12
Постове
72
Резултат от реакция
34
Спалнята се състои от 2 чела (предно и задно) и от две царги. Челата могат да бъдат с табли, с пълнеж от лпдч и др. Спалните са на два стандартни размера на ширина 144 и 164 см. и 2 на дължина 186 и 190 см. По поръчка могат да се направят всякакви размери. Вътрешните размери на спалнята трябва да са с 1 см. по-големи от тези на матрака. Може да се сложи механизъм за повдигане на матрака, за да се използва пространството отдолу като ракла.

Трябва да сте регистриран за да виждате прикачените изображения
 
Сбито и кратко за начало, но не е ли сложна изработката на едната табла - тази по-голямата - с толкова извивки?
 
С извивките става по-красиво. Не е много сложно, за някой от детаилите се правят шаблони, други се обработват направо. Колкото човек е по-навътре в материята, толкова му е по-лесно.
 
размерите на матраци са от дължина 190,195 и 200. ширина - 82,90,120,144 и 164 см. въобще по тия размери се правят леглата - единични и двойни.това са размерите на подматрачни рамки и матраци, така че самите легла в зависимост от материала - неговата дебелина - се правят така, че да могат да се използват с тези размери матраци и подматрачни рамки, които да влезнат вътре в рамката на леглото. естествено има и нестандартни изделия в зависимост от избора на клиента.
 
Back
Горе