• Добре дошли на страниците на mebelistite.com! Приятно сърфиранe!
  • Sys.Admin - компютри, лаптопи, принтери, сервиз

Как ви се струва този модел Lenovo P2

vision of life

Член на екипа
Приятели
Преводачи
Регистриран
9/3/12
Постове
5,051
Резултат от реакция
1,777
Местоположение
България
Какво ще кажете за на Леново?
 
На хартия изглежда добре,ама физическия ми допир до Леново досега води само лоши впечатления.
 
Аз след Нокиите с бутоните съм се с Леново и досега не съм имал проблеми. Само на единия батерията правеше проблеми и я смениха, защото беше в гаранция.
 
Аз съм имал досег до един евтин май А536 беше, не ми хареса бавен ,лагва яко.Другия беше от високата им серия P70 или нещо такова.Ами за харектеристиките му трябваше да работи много по-добре.Не че и аз не съм с китайски телефон,но мога да заявя отговорно,че Huawei са по-добри.
 
Жената и един колега имат 2 симов леново вайб от по старите модели, дето ги предлагаше виваком.Пълен боклук!Лагват постоянно,тромави, рестартират се и дават проблеми.Тоя П2 не го знам, на хартия наистина изглежда добре, особено голяма батерия има.Прочети по специализираните форуми повече за този модел, но все пак аз бих ти препоръчал нещо на самсунг -S или по евтината A серия.
 
Днес го взех и работи като пушка. Много е бърз, още не си посегнал и действа. За батерията ще пиша след известно време, като видя колко държи.
 
Телефон на него основната функция е да можеш да проведеш разговор. Всичко друго е компромис. Huawei на детето през 4-5 месеца трябваше да му сменям софтуера и накрая му взех друг.
 
Не е само телефон.Въобще при мен телефона е може би последната функция - гледат се филми и тв, интернет, фотоапарат, игри за който ги играе, бележки и всякакви файлове, дори и музика и радио ако щете, карта и навигация така че с наличието на скайп и вайбър и разговорите намаляха значително, нищо че и техните цени поевтиняха.Батерията при моя е 3000 и се води голяма, а при твоя 5100 така че наистина би трябвало да караш доста време без презареждане поне за смартфон де.
Честито и да си го ползваш със здраве, ако не ти го вземе детето де...
 
Така е ще ползваме каквото ни дадат:gy:
 
Back
Горе